2777
2789
عنوان

تازه مامان شده ها بیاین

27 بازدید | 13 پست
خانم های که تازه مامان شدید بگید چند روزه زایمان کردید. حال خودتون و بچتون چطوره؟ با بچه داری چیکار میکنید؟ از سختی ها و شیرینی ها ش بگید.
من خودم امروز دقیقا سی روزه زایمان کردم. بچه م رفلاکس شدید داره. رانیتیدین میخوره. خودم هم خوبم بخیه هام هم کشیدم و خوبه بچه داری سخته. از فردا. قراره تنها شم خیلی میترسم از پسش برنیام
هیییی من تازه دو سال و نیم پیش مامان شدم اوایل که تا 6 ماه گریه های شبانه و ریفلاکس و منم نابلد ... بالاخره با همه سختیاش میگذره ،خیلی زود بزرگ میشن
برای دنیا تو شاید فقط یک نفر باشی ولی برای یک نفر شاید اندازه یه دنیا ارزش داشته باشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان الیناجون مبارک باشه قدمش.خدابرات حفظش کنه.منم پسرم دوماه ونیمش شد.پسرمنم رفلاکس داره اما رانیتیدین خیلی سخت میخورد بعد انقدرم شنیدم اصلا خوب نیست قطعش کردم.الان بهتره اما زیر سرشو شیب دار میذارم دیگه
سلااااام خسته نباشید با بچه داری منم پسرم 5ماهشه و کلا همه چی خوبه خیلی سخته خیلی چون اصلا پسرم نمیخوابه فقط روپاهام خواب شب هم هر یک ساعت بیدار میشه باید یا دستم و بگیره یا رو پام بخوابه باز بزارمش رو تخت و کلا بهم اجازه هیچ کاری و نمیده ببخشید دستشویی میخوام برم گریه میکنه خیلی به خودم وابسته اس اما خب شیرینه خودشم داره دیگه من که چشام از بی خوابی داغون شده
منم امروز ٢١ روزه که مامان شدم دخترمنم رفلاکس داره چرا بچه های الان همه اینجورین؟ شیرم کمه سیر نمیشه یه وعده شبا شیر خشک میخوره من طبیعی زایمان کردم روز اول که از بیمارستان اومدیم خودم و بچم دوتایی رفتیم حموم از روز دهم هم تنها شدم موندم خودم و دخترم البته شوهرم خیلی کمک حالمه