2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 21640 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دکتر مغزواعصلب بردم نوارعصب ونوار مغز گرفت گفت هیییچ مشکلی نداره کم کم درست میشه....ولی خب شمام ...

پسره من قشنگ نگاهشو ازم میدزده

این اعصابمو بهم میریزه

شما کِی بردیش پیش متخصص؟

سلام گلم

شما قبل و بارداری و حین بارداری پیش دکتر مقتدری رفتین؟

راضی بودین ازش؟

واسه زایمان پیش کی رفتین؟

با چ قرصی بچه هاتون دوقلو شدن؟

من یک ساله اقدامم نمیدونم پیش چ دکتری برم

دوقلو هم خیلی دوس دارم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

این متن راهنمایی است برای تمامی مادران  دارای کودک زیر یک سال که می خواهند شرایط بهتری را برای فرزندان خود ایجاد کنند.هرچند که این متن برای کودکان زود رس  و یا دارای اختلال رشد نوشته شده است  اما این محصول را تمامی والدین دارای کودک زیر یک سال می توانند استفاده کنند و نتایج مثبت ان را در کودکانشان مشاهده نمایند.

مادران گرامی میتوانند برای دسترسی به این متن بر روی لینک زید کلیک کنند

https://autism-clinic.com/product/ماساژ-و-تمرینات-حرکتی-برای-نوزادان-زود/

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

حالا دختر من ۳۸ هفته ۱۵۰۰ بدنیااومد بندناف خونرسانی نمیکرد  الانم سه سالشه تازه ۱۱ کیلو هست&nb ...

سلام، هنوز میاید نی نی سایت

منم دخترم بخاطر مشکل خونرسانی باوزن کم متولد شد، الان دو ماه ونیمش هست شده 3کیلو،گل دختر شما هنوز ریز جثه اس یا رشدش بهتر شد؟ 

سلام، هنوز میاید نی نی سایت منم دخترم بخاطر مشکل خونرسانی باوزن کم متولد شد، الان دو ماه ونیمش هست ...

سلام عزیزم

بله هنوز کاربر فعالم

خدا دخترتونو حفظ کنه

دختر من الان بزرگ شده و کلاس اوله و حدودا 8 سالشه و حدود 20 کیلو هست نسبت به همسناش خیلی کم وزن و لاغره و اشتهاش صفررر باور کن یه صبح تا شب بهش چیزی ندم باز نمیگه گشنمه

ولی تابستون چکاپ کلی داد خداروشکر هیچ ویتامینی کم نداشت

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
سلام عزیزم بله هنوز کاربر فعالم خدا دخترتونو حفظ کنه دختر من الان بزرگ شده و کلاس اوله و حدودا 8 ...

سلام عزیزم پیر من ۳۸ هفته دنیا اومده خیلی ریزس هر کی نگاه میگه این اندازه موشه خیلی نگرانم🥺

2810