2777
2789
عنوان

درست کردن پاپ کورن پنیری در خانه

13389 بازدید | 31 پست

سلام

کسی تا حالا تو خونه پاپ کورن پنیری درست کرده؟

شنیدم با پودر پنیر پارمزان درست میشه ولی من میزنم نمیشه

لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه

چُس فیل

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معمولیم درست میکنم باز نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکی بهم قلق هاشو بگه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بیشتر ببینید
من اولین بار از شوهرم شنیدم که گفت چس فیل مردم از خنده😂😂😂 ما دهه هفتادیا میگیم پفیلا🙄🙄🙄

منم دهه هفتادم

ولی خداییش زشته میگین پفیلا و پاپ کورن

لااقل بگین گوز گاوی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
بیشتر ببینید
من معمولیم درست میکنم باز نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یکی بهم قلق هاشو بگه

معمولی راحته

من یکم روغن و نمک و ذرت میریزم تو قابلمه وقتی داغ شد درشو میذارم و چند لحظه یه بار تکون میدم تا همه باز بشن

شعله باید زیاد باشه

من معمولیم درست میکنم باز نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یکی بهم قلق هاشو بگه

یعنی چجوری میشه؟؟  من یه تیکه کره میندازم تو قابلمه

با شعله کم ذوب که شد ذرت و میریزم توش و در ظرف و میذارم درست میشه

خیلی خوب میشه  

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
معمولی راحته من یکم روغن و نمک و ذرت میریزم تو قابلمه وقتی داغ شد درشو میذارم و چند لحظه یه بار تکو ...

چقد روغن؟

چقد ذرت؟

مال من باز نمیشه از 10 تا مثلا 4 تاش کامل باز میشه بقیه نصفه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بیشتر ببینید
منم دهه هفتادم ولی خداییش زشته میگین پفیلا و پاپ کورن لااقل بگین گوز گاوی

چرا پفیلا زشته؟ 😐😐😐 برعکس من هنوز با چس فیل کنار نیومدم! 

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
یعنی چجوری میشه؟؟  من یه تیکه کره میندازم تو قابلمه با شعله کم ذوب که شد ذرت و میریزم توش و در ...

همش باز نمیشه

نصفه باز میشه

سفت هس😭

بیشتر ببینید
چقد روغن؟ چقد ذرت؟ مال من باز نمیشه از 10 تا مثلا 4 تاش کامل باز میشه بقیه نصفه

چشمی میریزم 

مثلا یه مشت ذرت با حدود یک قاشق روغن و یکم نمک میپاشم

منم یه بار یه ذرت خریدم که خوب نبود و باز نمیشد ولی بقیه خوب بودن

چشمی میریزم  مثلا یه مشت ذرت با حدود یک قاشق روغن و یکم نمک میپاشم منم یه بار یه ذرت خریدم که ...

پس چرا مال من نمیشه😥

من 5 بار ذرت گرفتم هر سری همین بود

بیشتر ببینید
چقد روغن؟ چقد ذرت؟ مال من باز نمیشه از 10 تا مثلا 4 تاش کامل باز میشه بقیه نصفه

خانمی وقتی ذرت میگیری بذار اب جوش بیاد ذرت رو بریز توش ی دوتا غل زد ابشو بگیر بریز رو ی پارچه تمیز و یکی دوساعت بعد بذار تو یخچال و الان اماده است.بذار روغن داغ بشه نمک بریز توش و ذرت رو ی تفت بده درش رو بذار.اماده است

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸

پنیر رو پودر پنیر لازم داره ! ک ب جز  پارمزان بقیه این قابلیتو ندارن 

ولی دقیقا دیشب یک مطلب خوندم در مورد نمک طعم دار ! بنظرم نمک کریستال درشت رو با گوجه خشک شده یا پودر پنیر آسیاب کنین و همونو برای پاپ کرن استفاده کنین ، یا مثلاً سس کچاپ رو با همون نمک درشت مخلوط کنین بذارین داخل فر خشک بشه و آسیاب کنین  و استفاده کنین 

من از دیروز ک این مطلبو خوندم هنوز امتحانش نکردم ولی لااقل بصورت تئوری بنظر میاد جواب میده