2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20279 بازدید | 3980 پست
سلام به نیت دوستانی که نوبتشون بوده خوندم ولی نتونستم بیام اعلام کنم ان شاءالله همگی حاجتشون روابشه ...

ممنون حاجت روايي خودت ان شاءالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم سال نو مبارك عبادت هات قبول اره عزيزم تموم شد ديروز اخرين روز بود يادت نره ١٤ فروردين بي ...

دوستم نسیمم هست من باز هم سه دور میفرستم ودعاهای تکمیلیش

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
دوستم نسیمم هست من باز هم سه دور میفرستم ودعاهای تکمیلیش

باشه بيا اسمارو بردار حتما

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام

عید همگی تون مبارک

ممنونم بابت ختمی که برام انجام دادین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

منم توختم جدید هستم دیگه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم توختم جدید هستم دیگه؟

اسمتو ميذارم اگه بخواي روز ١٤ فروردين بيا اسمارو بردار ختم از ١٧ شروع ميشه ما به حرف شما گوش داديم

@my_princess_prince    سلام عزيزم سال نو مبارك  دونفر ديگه اومدن اسمشونو اصافه كن ي ...

سلام گلفام جون و همه بچه ها عيدتون مبارك ايشالا سالي سرشار از خوشي داشته باشيد 

و امسال همه با خبر نيني بيايم 🌹🌹 

گلفام جون اضافه كردم ❤️

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
سلام گلفام جون و همه بچه ها عيدتون مبارك ايشالا سالي سرشار از خوشي داشته باشيد  و امسال همه با ...

سلام سال جديد به شماهم مبارك با ارزوي بهترين ها برات

دستت درد نكنه تا ١٤ فروردين ببين ميتوني ٤٠ تا رو پر كني

در ضمن اسمتو تو گروه اولم گذاشتم 

پرنسس جون ميشه ليستتو بنويسي بذاري من ببينم منم بنويسم

سلام سال جديد به شماهم مبارك با ارزوي بهترين ها برات دستت درد نكنه تا ١٤ فروردين ببين ميتوني ٤٠ تا ...

چشم 

فدات بشم ممنونم اسممو گذاشتي❤️❤️

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻