2777
2789
عنوان

آمپول هیدروکورتیزون

20207 بازدید | 10 پست

بچه ها سرماخوردم باردارم به دکتر هم گفتم که باردارم  دوتا از این آمپولا رو بم داد داخل سرم گذاشتن برام چند بار ازش پرسیدم ضرر نداره چون باردارم وسرکلاژم گفت نه ضرر نداره ولی هنوز استرس دارم کسی تو بارداری از این آمپول زده؟

خدایا به امید خودت

ماه چندی؟

دختدخاله من بدلایلی"یه بیماری شدید"مجبور بود بزنه

هم آمپول هم کورتون خوراکی

خداروشکر بچه اش سالم بود

ولی درکل کورتون اگه مجبور باشن میدن و اولویت مادره.

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شیش ماهم

سه ماهه اول خطرش خیلی زیاده.

پیشنهاد میکنم دیگه مصرف نکن کورتون نه خوراکی نه آمپول

برای حساسیت هم سعی کن دوری کنی از عواملی که باعث حساسیت و سرماخوردگی میشن و تلاش کنی دیگه مریض نشی.

بازم میگم نگران نباش اما دیگه مصرف نکن و سعی کن طوری نشه که بهش نیاز پیدا کنی

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
بیشتر ببینید
سه ماهه اول خطرش خیلی زیاده. پیشنهاد میکنم دیگه مصرف نکن کورتون نه خوراکی نه آمپول برای حساسیت هم ...

استرسم بیشتر شد ینی مضره آخه من چند بار ازش پرسیدم همش میگف نه 

خدایا به امید خودت

و اینکه گفتم دیگه مصرف نکن به این معناست که اگه خدایی نکرده خیلی حالت بد بود و مجبور بودی استفاده کن"و البته بازم تحت نظر پزشک"

چون احتمال یه سری مشکلات رو افزایش میده ولی این به این معنا نیست که اون مشکلات حتما بوجود میان!

مثلا ما بچه دخترخالمو مطمءن بودیم مشکل خواهد داشت"باتوجه به دز زیاد دارو"اما خداروشکر نداشت😊

بیشتر ببینید
استرسم بیشتر شد ینی مضره آخه من چند بار ازش پرسیدم همش میگف نه 

نه عزیزم تو این ماهی که تو زدی نه

ببین سه ماهه اول احتمال لب شکری شدن و اشکال توی اندام تناسیلی رو بالا میبره

توی سه ماه سوم احتمال زایمان زودرس رو بالا میبره

اما تو توی تایم خوبی زدی.

پس نگرانی نداره،درکل پزشک خیلی دقت میکنه توی دارو دادن برای خانم باردار و حتما اگه دارو میده به این دلیله که عوارض اون دارو خیلی خیلی کمتر از اینه که اصلا دارو مصرف نکنی!

من حرفم اینه که شما خودسرانه استفاده نکن

همین

و البته یکی دوبار آمپول کورتون زدن مصرف طولانی مدت نیست که عوارض بده روی جنین

بیشتر ببینید