2777
2789
عنوان

بزرگ کردن بچه به تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4937 بازدید | 52 پست
میگه کلاستو بنداز یه روز که من سرکارم بچرم بزار خانه کودک برو کلاس
این هم راهکارشه

تازه من روزهایی که خونس و من نمیرم کلاس من و پسرم کیایم کارتون نگاه میکنیم در اتاق رو هم میبندیم تا آقا بخوابه
تا ساعت 12 یا 1 می خوابه بعد که بیدار میشه میگه صداتون نزاشت من بخوابم
یعنی دلم می خواد این موقع ها خفش کنم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مشکلات الان تو اجتماع واسه هیچ مردی حوصله نمیزاره که به بچه برسه شوهر منم 8صبح تا 9.5 شب سر کاره فقط میاد ظهر ناهار میخوره یه چرت میزنه میره منم تو یه شهر دور از خانوادم هستم خیلی بهم فشار میاد خصوصا اینکه پسرم خیلی اکتیوه خلاصه اصلا کمک نمیکنه
سال نو مبارک ،
2805
سولی جون خانواده شوشوی من یه چهار راه باهام فاصله دارم
2 ساله خونه نشین شدم به خاطر پسرم تو این 2 سال یک بار بهم زنگ نزده امروز دست بچتو بگیر و بیا نهار خونه ما
دلت خوشه عزیزم خونواده شوهر هیچ وقت به درد آدم نمیخورن
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
ببین عزیزم بقول یکتا الان اینقدر زمونه بد شده و فشار رو خانواده ها زیاده که اصلا مردا تو تربیت بچه خودشون رو کشیدن کنار
تو هم باید با ایم موضوع کنار بیای و خودت بچت رو خوب تربیت کنی
چون همین خانواده شوشو که الان اصلا باهات کار ندارم میشن فردا مدعی که نتونستی بچه تربیت کنی
پس سعی کن تمام فکر و ذکرتو بزاری تو تربیت بچت
چون اون امانت عشقته
امانت کسیه که به قول خودت با هم لیلی و مجنون بودید پس باید مثل جونت ازش مراقبت کنی

مامان لیلا
1391/12/4 1:59 ق.ظ

ببین عزیزم بقول یکتا الان اینقدر زمونه بد شده و فشار رو خانواده ها زیاده که اصلا مردا تو تربیت بچه خودشون رو کشیدن کنار
تو هم باید با ایم موضوع کنار بیای و خودت بچت رو خوب تربیت کنی
چون همین خانواده شوشو که الان اصلا باهات کار ندارم میشن فردا مدعی که نتونستی بچه تربیت کنی
پس سعی کن تمام فکر و ذکرتو بزاری تو تربیت بچت
چون اون امانت عشقته
امانت کسیه که به قول خودت با هم لیلی و مجنون بودید پس باید مثل جونت ازش مراقبت کنی
چراغى رو که ایزد برفروزد هر انکه پف کند ریشش بسوزد
2810