2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردم گفت یکم نگران کننده است و واسه شیش ماهگیش ام آر آی داده الان 4 ماهش تموم شده نمیتونم بپذیرم ...

عزیزم این چه حرفیه

انشاالله که چیزی نیس بیخودی نگرانی

خودتو سرگرم کن 

به چیزای الکی هم فکر نکن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عزیزم این چه حرفیه انشاالله که چیزی نیس بیخودی نگرانی خودتو سرگرم کن  به چیزای الکی هم فکر ن ...

کلا حال و حوصله ی شیر دادن ندارم

عین یه جنازه افتادم کنارشون

دارم روانی میشم حتی گاهی میخوام بزنمش از خودم متنفرم

تورو به قران این دیدگاهتو عوض کن اشکم همین جوری ریخت عزیز دلم تو فقط یه کم افسرده ای ان شالله هردو بچه شما سالم هستن ولی اگر مشکلی هم باشه تورو خدا به هیچ کسی جز تو نیازی نداره اون جگر گوشه ات هست الان بخاطر حال  هوای بارداری و تغییرات هورمونی یه کم بدخلقی میکنی کاری نکن یک عمر عذاب و حس نفرت نسبت به خودت داشته باشی چون هیچکسی به اندازه تو اون دوتا رو دوست نداره و نخواهد داشت و اونا هم به هیچکسی جز تو نیاز ندارن 

کلا حال و حوصله ی شیر دادن ندارم عین یه جنازه افتادم کنارشون

بچه ها رو دو سه ساعت بزار پیش یکی برو بیرون 

برو جایی ک حالت رو خوب کنه

هر جا ک میتونی تخلیه شی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
پسر

گناه داره...یکی از اقوام ما ی بچه اورد با هزاران مشکل...لب شکری از دو طرفه لب..کام باز...پاهای بدون انگشت...دستای دو سه تا انگشتی...با بدنی ضعیف ک تکون میخوره باید ببرن بیمارستان...ولی باید ببینی چطور دور این بچه میچرخن...انقد بهش محبت میکنن ک حدو حساب نداره

در دو چشم من نشین ای آنکه از من من تری...! حضرت مولانا
کلا حال و حوصله ی شیر دادن ندارم عین یه جنازه افتادم کنارشون

چجوری دلت میاد خیلی گناه دارن زبون بسته ها پناهی به جز تو ندارن ظلمه اگه بزنیشون ومطئمن باش تاوان میدی لطفا خودت درمان کن افسردگی داری مریضی...

دارم روانی میشم حتی گاهی میخوام بزنمش از خودم متنفرم

این حس به خاطر آینه که فکر میکنی اگر دور از جون بچه چیزیش باشه تقصیر توعه ولی بدون که نیست.  انتخابها تقصیر ماست .مثل من . منی که نتونستم تحمل کنم . منی که زورم به احساسم نرسید.  بمیرم برای دلت . اتفاقا تو مادر خوبی هستی.  تو کسی هستی که واقعا مادری و دلت درد میکشه. نزار فشارها داغونت کنه.  انشالله که چیزی نیست و فقط از عشق و محبت زیاد بهش اینطور حساس شدی. 

عزیزم فک نکنی میخوام قضاوت کنم خودم هم آدم نرمالی نبودم ی آدم اعصاب ضعیف وحشی..ولی با توکل بخدا از وقتی بچه بودم دنیا اومد همیشه سعی کردم صبر و تحمل بالا ببرم نمیگم عصبانی نشدم شدم ...سرش دادم هم زدم ولی خیلی کم انگشت شمار حتی مثلا در حد سیلی نرم زدم ولی باز اینقدر عذاب وجدان گرفتم ...چون خودم تو بچگیم کم محبتی از مامانم دیدم و ی آدم خیلی ضعیف شدم بهت توصیه میکنم باور کن اگه بچه خدای نکرده زبونم لال اوتیسمم باشه با مهر و محبت شمامعجزه میشه براش

2810