2777
2789

دوست دارم یلدا خونه ی پدرم باشم.‌پدرم مریضه. صبح هنوز از خواب بیدار نشده بودیم مادر شوهر زنگ زد به شوهرم که یلدا بیاید اینجا. اونم گفت باشه. بعدش به من گفت منم گفتم بابام مریضه دوست دارم دورش جمع شیم.گفت خودت میدونی من میرم خونه ی بابام تو هم برو خونه ی بابات. تازه مادر شوهرم شش ساله به ما نگفته که یلدا بیاید اینجا. چون با دختراش قهر بودیم. ولی امسال چون آشتی کردیم ما رو هم دعوت کرد

از صبح تا شب برو خونه بابات شب برو خونه پدرشوهرت

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرم مارو دعوت کرد با مامانم اینا 

ولی اگه شوهرت اینجوری گفته بگو باشه 6 ساله نمیشناسنت حالا امسال که عزیز شدن برو اونجا من میرم خونه بابام

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

یه تایمی این ور باشید یه تایمی خونه مادرشوهرتون جدا جدا رفتن به نظرم قشنگ نیست

منم مامانم تنهاست ولی میرم خونه مادرشوهرم چون اون اول گفت

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

خیلی بده  هرکدوم برید یجا...  یعنی زنوشوهر باهم اتحاد ندارن... 

حتی دوست نداری باید باشوهرت بری...

فردا میگن زنش نیامد ولی پسرمون نرفت باهاش آمد خونه ما... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

ما میریم خونه مادر شوهرم چون هیچ کس پیششون نمیاد و دختراش میرن خونه پدر شوهر.. مامانم اینا هر سال میرن خونه مادربزرگم خونه نیستن.. آخر شب اگر بتونیم یه سر میریم ۴تا تخمه هم با اونا میخوریم..