2777
2789
شادی جون گل پسرت ازکِی توجه کرد ازچند ماهگی؟

پسر من ٣٨ هفته دنيا اومد. بچه هاي نارس ديرتر كاراي بچه هاي ديگه رو انجام ميدن فكر ميكنم. پسر من كم كم توجهش بهتر شد از ٦ ماهگي بهتر شد ٧ ماهگي يه مرحله پيشرفت داشت به نظرم. الان هم داره ٩ ماهه ميشه. امروز عطسه كردم اداي من رو دراورد. اين كه كم كم داره تقليد ميكنه خوشحالم ميكنه. 

كم كم خودت متوجه ميشي كه توجهش داره بهتر ميشه و اين كه هم بازي داره خيلي خوبه. من ماهي يه بار با دوستام كه بچه دارن قرار ميذارم كه پسرم بچه دور و برش ببينه. 

ماساژها رو همسرم ميده ولي راستش خيلي نامنظم ماساژ داديم بايد هر روز ماساژ ميداديم ولي الان هفته اي دو بار ميديم. دكتر پيشياره ماساژهايي براي جلوگيري از بيش فعالي هم داد. من از خانمي كه ماساژها رو ياد ميداد چند بار پرسيدم يعني احتمال اوتيسم نميديد؟گفت خانم ما با كسي رودربايستي نداريم اگه دكتر احتمال ميداد براي من مينوشت. الان كه خيلي پسرت كوچيكه من هم وقتي پسرم ٦ ماه و نيمه بود رفتم. اگه تا دو سه ماه ديگه هنوز نگران بودي يه ويزيت پيش دكتر پيشياره ببر. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتر پيشياره تهرانه

شادی جون یه سؤال

پسر من ازصبح تا عصر تقریبا خوب نگاه میکنه اما عصر هم چشماش یکم انحراف پیدا میکنه هم دوباره نگاهمون نمیکنه

میخوام بدونم پسرت اینطوری بود تو ماه 4 یعنی 4 ماه و 7 روز؟

قضيه انحراف چشم رو نميدونم كه چطوره. من يه بار تو مركز بهداشت گفتم پسرم يكم اوحراف چشم داره گفتن تا ٩ ماهگي طبيعيه بعدش اگر نياز بود چشم پزشك ببرم. ولي من احسلس ميكنم پسرم وقتي خوابش مياد ارتباط چشميش صعيف تر ميشه انگار كه بي حوصله ميشه. ولي وقتي سرحاله تقريبا ميشه گفت خوبه. 

حسنا خانوم میدونم چه روزای سختی داره.ولی مطمئن باش بچه ات هیچیش نیسسس.منم بچه ام الان ۶ماهو نیمشه خیلی خیلی بهترشده.هنوز تقلید نداره ولی بهش بگیم بابا کو نگا میکنه.بگیم توپت کو نگا میکنه...کلا بچه ها وقتی ۶ماهه میشن خیلی تغییرمیکنن.شما بچه ات نارس به دنیا اومده یکم شاید کاراش باتاخیره.من با دل و جون درکت میکنم.

شوهرم اصلا راضی نیست همش میگه بچه چیزیش نیست

شوهر منم همینطور بود.ولی وقتی دید من خیلی دارم خودمو ازبین میبرم و شب وروز ندارم.گفت به خاطر اینکه خیالت راحت بشه وازنگرانی دربیای هردکتری که بخای میذارم ببریش.ولی دارو نمیذارم بهش بدی.

2810