2777
2789
میترسم اوتیسمی باشه...

وا .به بچه خودش ک دیگه آدم برچسب نمیزنه🙄

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم احساس میکنم دیگه دسش ندارم

ای بابا این چه حرفیه . بخاطر اینم هست که همیشه تورو میبینه یجورایی تکراری شدی براش ، بچه منم تا بقیه رو میبینه نیشش تا بناگوش باز میشه ولی ما انقد باید ادا اطوار دربیاریم تا بخنده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

خب خودت هم باهاش بازی کن توی کل روز که باهاش هستی باهاش حرف بزن و بخند  فقط نذار مامانش رو به عنوان کسب که شیر میده بهش و عوضش میکنه بشناسه.

من هم دخترم سه ماه ونیمشه. با اینکه گاهی خسته میشم انقدر باهاش حرف میزنم و قصه میگم لالایی میخونم. بازی میکنم دیگه  به بقیه توجه نداره. 

بچه که توی این سن خانواده شوهرت رو از خانواده خودت تشخیص نمیده که حساس شدی. اون کسی رو که بهش بیشتر توجه کنه رو بیشتر سمتش میره.

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
بردم میگه باید تا 6 ماه صبر کنی

اصلا نگرانی به دلت راه نده. بالاخره مادرشی نباید از این نگران های به دلت راه بدی

شما مورد مشابه دیدین؟

نه من ندیدم ولی اگه بردی دکتر و بهت گفته باید تا شش ماه صبر کنی پس اگه دکتر رو قبول داری باید بهش اعتماد کنی

شما اول توی پست اوت گفتی فقط به شما نگاه نمی کنه و به شوهرت و خانواده شوهرت نگاه میکنه این یعنی ایکه شما حساس شدی که فقط شمارو نمیشناسه ولی بعد گفتی چون این نانازیا  نارس به دنیا اومدن نمی شناسن شما رو و نگاه بهتون نمی کنن. 

اگه واقعا به خاطر نارس بودن باشه که چون زود به دنیا اومدن نگاه نکنن کلا به کس دیگه ای هم نباید مستقیم نگاه کنن و توجه نشون بدن. 

2810