2777
2789
عنوان

فروش فوری آپارتمان...

225 بازدید | 4 پست
یک واحد آپارتمان شیک حدود 90 متر سند دار در کرج دارای امکانات پارکینگ وانباری درب ریموت آیفون تصویری نما سنگ 16 واحد دارای مشاعات شیک وتمیز دو خواب بزرگ وجادارحدود 12متری خواباش آشپزخانه بزرگ وجادار ودلباز کابینت ام دی اف ترکیه ای شیک سرویس ایرانی فرنگی یه تراسه شیک وبزرگ به قیمت استثنایی فقط کافی است بازدید کنید دوست دارید صاحبش بشید پس بشتایبد برای اطلاعات بیشتر با شماره 09379441239 تماس حاصل فرمایید .
.........لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.......... [smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
قیمت آخرمون 147 بود ولی چون شرایطمون الان خاصه 143 .توی این منطقه کمتر از 170 تا آپارنمان نمی تونی پیدا کنی بهترین منطقه مسکونی شناخته شده در کرج منطقه ای با قشری خاص وبا فرهنگ. ومحله ای آرام ودنج است نوسازاش که بالای 250 است ما الان داریم این قیمت می دیم به خاطر شرایطمون .و کاملا بازسازی شده وشیکه دسترسیش عالی و فوق العاده است به همه کرج واتوبان تهران یه ایستگاه مترو هم نزدیکش دارن احداث می کنن. ارزش سرمایه گذاری خدایش داره اگه داشدم حتما نگهش می داشدم
.........لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.......... [smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
نزدیکه جهانشهره . جهانشهر بلوارجمهوری شمالی است این آپارتمان بلوارجمهوری جنوبی است میدان والفجر نزدیکه میدان سپاه که در میدان سپاه که میدان بالایی والفجره دارن ایستگاه مترو دایر می کنن ودر دسته احداثه .جند تا مرکز تجاری تفریحی هم نزدیک به والفجر هست . فعلن می شه از مترو گلشهر استفاده کرد که اونم نزدیکه منطقه واقعا حرف نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.