2777
2789
عنوان

امروز از خدا خواستم خبر مرگشو بیارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 5534 بازدید | 86 پست
مامان علیرضا به خدا همه زندگیا مشکل داره من که دیگه دارم دیونه میشم خودم کم کم باید برم تیمارستان
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...
باشه .فردا میرم بیینم میتونم وقت بگیرم .نزدیک خونمون یه خانومی هست خیلی تعریفشو شنیدم میرم پیشش
نمیدونم اگه اینجا نبود چیکار میکردم اخه به هیچ کس نمیتونم حرفامو بگم
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مشکل دارم عزیزم
به خدا منم خسته شدم الان در بدر دنبال یه مشاور خوبم
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...
خدا یه کم عقل و انصاف به این مردا بده یه کم صبر و تحمل به ما زنا
به خدا اونقدر شنیدم از دور و بریام که تو که خوشبختی تو چه مشکلی داری؟ خوش به حالت شوهرت چه ادم خوبیه. از درون ادم خبر ندارن فکر میکنن چون کرایه خونه نمیدم خوشبختم.
یه بارخواهر شوهر کوچیکم که تا حرف از غصه و ناراحتی میشد میگفت توکه حرف نزن تو غصه ای نداری با سر و صدای شوهرم بدو بدو اومد پایین اونقدر ترسیده بود که میگفت حلالم کن من خیلی پشت سرت حرف زدم
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..