2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

samisun جان
من همون روز اولی که عقد کردیم بهش گفتم تو همسرم من هستی و من همسر تو
من برابر تو یه سری وظایفی دارم که نباید هیچ وقت جوری کوتاهی کنم که تو بابت انجام ندادنش چیری رو به من گوش زد کنی
من هم زن تو هستم مدیریت مسائل داخل خونه هم با منه من و تو باید به همدیگه از هر جهت کمک کنیم و ارزش قائل باشیم
تو هر رفتاری با من داشته باشی فردا روز خانواده خودت و بچه مون هم با من مثل خودت رفتار میکنه ( برعکس هم هست)

بهش گفتم که من هیچ وقت و هیچ وقت ازت درخواست پولی نمیکنم چون تو فردا بیشتر از هرکسی نیازهای منو میفهمی
نباید اجازه بدی من این کلمه " لطفا بهم پول بده " رو به زبونم بیارم ! به دو دلیل:
اولا اینکه خب منم خانوم خونتم غرور دارم بچه ات نیستم که هی بیام و دستمو جلوت دراز کنم پول بخوام
دوما ممکنه اون لحظه ای که من ازت پول میخوام تو پول پیشت نباشه و احساس شرمندگی کنی و من دستم برگرده و خودم ناراحت بشم
پس خودت جوری برنامه ریزی کن هیچ وقت که سر این موضوع حرفی پیش نیاد
درمورد مراسمات تولد و عروسی و پاگشا و ... هم که مربوط به من میشه بهم اعتماد کن

یا مثلا بهش گفتم هر وقت کسی از خانواده ات یا هرکسی خواستن برای شام یا نهار یا هر مراسمی بیان خونمون
و قبلش با تو هماهنگ شدن ؛ خوشحال میشم که تو بهشون بگی: بهتره زنگ بزنید با خانوم خونه صحبت کنید !
منم درمورد همسرم همه چی رو رعایت میکنم

برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=3-8-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
خانومی جون منم روزای اول کلی از این حرفا بهش زدو و اونم قبول کرد اما به هیچ بهشون عمل نکرد تازه گاهی هم که بهش یادآوری میکردم میگه نه من اصلا اینو نگفتم الان که دیگه از خیر همون یادآوری هم گذشتم چه فایده که بگه یادش نمیاد چه قولی داده
تازشم همش میگه من خیلی خوش قولم خخخخخخخ
به نظر من مستقیم پول نگیر بگو بیا بریم خرید و اونجا هرچی می خوای بخر و بعد خودش حساب می کنه دیگه
معمولا آقایون حوصله خرید کردن رو ندارن بعد چند بار که بردیش دیگه پول رو می ده دستت می گه خودت برو جان مادرت بیخیال من بشو .
ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
اول اینکه حتما باهاش خرید برو و برای خودت لباس خونه و بیرون کامل بخر در مواقع دیگه هم واسه رسیدگی به پوست و مو انواع لوسیون و ماسک و... بخر. اگه می تونی کم کم به شوخی بگو من حقوق می خام و از این حرفا. بعد از 2-3 هفته بگو ماهی اینقد بهم حقوق بده. بریز به حسابم. پولتم تحت هیچ شرایطی خرج خونه نکن و پس انداز کن برای خودت
منم با اینکه 2 ساله ازدواج کردیم ولی خیلی سختم بود که ازش پول بخوام باهم صحبت کردیم قرار شد ماهیانه 150 بهم بده خرجای خونه هم همش با خودشه راضیم به همین مقدار
برای شادی روح پدر عزیزم یک صلوات بفرستید.....ممنون
سلاااااااااام من که کارتای حقوقم دست شوهرمه اما خرج ماهانه رو دست من میده شوهرم همیشه میگه پول منو تو نداره که! منم ساده از همون اول پولام دستشن و گرنه تا الان واسه خودم یه ماشین داشتم اما آخه درآمد من نباشه زندگیمون خوب نمیچرخه دیگه اتفاقا جدیدا بهش گفتم باید بهم ماهیانه نفقه بدی اما هنوز نداده باید بیشتر رو مخش کار کنم!
بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
شوهر من نصف حقوقش روبه حساب من می زنه بقیه به حساب خودش ولی دوتایی برای خونه هزینه میشه ولی خب الان به این نتیجه رسیدیم که همه حقوق رو بیاره خونه هر کدوم هر چقدر لازم داشتیم برداریم
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
سلام من یه سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه ؟ من الان قرار روز شنبه عقدم هستش که بعد هک مستقیم میرم سر خونه زندگیم نه عقد مفصل گرفتم نه عروسی بخاطر یه سری شرایط ، شوهرم مرد خوبیه فقط یه اخلاق بدی که داره هر کی یه کاری رو با هزار تا منت براش انجام بده و ... عزیزه ولی اگه اینطور نباشه به چشمش نمیاد به خاطر همین خواهراشم دقیقاً میدونن و مثه مگسهای دور شیرینی شدن الان یه سوالی دارم همسرم فعلا واسم طلا نخریده الانم یه النگو پهن و گردنبند با اویز سنگین و گوشواره و انگشتر دارم نمیدونم اینا رو ببرم خونه شوهرم یا بزارم بمونه خونه مامانم مامانم میگفت روز عقد بلند میگم اینا هم طلاهای زمان دختریشه ولی فک کنم اینطوری شوهرم نخره دیگه طلا
سلام سمیرا جان به هیچ وجه این کارو نکن بعدا حسابی از کارت پشیمون میشی. طلاهاتو بزار خونه مامانت. برو تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره رو بخون تا همه چی دستت بیاد
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810