2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست

ارنج جون همین که ایران نیستین خودش یه امتیازه
خب شوهرت رو یه جوری تشویق کن هی هندونه بذار زیر بغلش
می دونم وقتی ادم از شوهرش و زندگیش خسته و کلافه بشه این بدترین احساسه
منم بارها تجربه کردم
ولی گذراست دیر یا زود می گذره
چون کار داری و پس انداز داری شوهرت هم جدی نمی گیره
مهم اینه کار اینه که بدونه قبولش داری \دخترم داره گریه می کنه من دوباره میام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهتا جونم آره کلی پولشون میشه مخصوصا که داروهای خارجی کلی گرون شده

منم الان خیلی عصبانیم و از همه مهمتر باید یه تجدید نظری بکنی تو رفتارم مثل اینکه من خیلی پرتم از همه چیز

حرف زدن فایده نداره باید جدی برخورد کنم اونم تو زمان خودش
ایم مردا تا سرشون به سنگ نخوره نمیفهمن اشتباه میکنن
متاسفم واسه خودمون که باهاشون روراستیم و صادق و فکر میکنیم حالا کاری که میکنیم واسه زندگیمونه دیگه
من خودم شاغلم شوهرم هم کارمند 1 تومن حقوقشه

700 تومن خرجی خونه و پول تو جیبی برای من میریزه

پول دکتر و پوشک و شیر بچم هم با خودشه

ولی بقیه خرج خونه با همون 700

معمولا 100 تومنشم میمونه برای خودم خرج میکنم

حقوق خودمم 900 تومنش برای قسط میره 100 تومنشم میمونه برای خودم

تو سال هم لباس بخوام گاهی با پول خودم گاهی با همون 700 گاهی هم خودش پول میده میخرم
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
من حدود 500 حقوقمه

همسری هم شغلش ازاده ... یعنی تازگی رفته تو این کار ... درآمدش خوبه به شرطی بتونه پس انداز کنه که بلت نیست ...

خونه رو بابام داده ... ماشین رو بابام داده

مشکل م ااینه که اقساط بسیار زیادی و طولانی ائی داریم ... نمیتونیم پس انداز کنیم

خرج پوشک و شیر خشک دخترم رو همسری میده ، گاهی پدر و مادرم و گاهی پدر و مادر همسری

از همه جا برامون میرسه ولی بازم خیلی کم داریم .. خیلیییییییییییییی

=== اهل خرید لباس و کیف و کفش نبودم مثل شما مهتا جون .. سالی یه بااااااااااار ....

ولی چند ماهه دارم به توقعات خودمم هم رسیدگی میکنم ... از وقتی رانندگی یاد گرفتم خرج و خرید خونه با منه .. من می خرم همسری بعدش پولش رو میده .. میگه چند خریدی میگم 50 در حالی که 20 تومن خریدم هههههههه

اون پول اضافه رو سعی میکنم ذخیره کنم .. یه سوراخ سمبه ائی قایم میکنم ههههههه ... همنجوری کم کم زیاد میشه در حدی که بشه یه ربع سکه بخرم ... سریع ربع سکه میخرم ... الان تازه بعد از 7 سال زندگی 2 سالهع دارم این کار رو میکنم
که خدا خیری به دوستم مامان دیبا بده گفت یه زن حتما باید پس انداز داشتخ باشه

راضی ام .........

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
عسل بانو جون من که بهت گفتم با این مردا دیگه نمیشه صادق بود !!!!!!!
هر راهی امتحان می کنی بیا اینجا بگو
من که فعلا تو بد شزایطی گیر کردم هی می خوام پول بگیرم ولی می دونم الان حسابش خالیه
اگه الان بگم دوباره مثل دفعات قبل ضایع میشم
http://www.esam.ir/store/storeFirst.aspx?order=1bem3087ng1265823!403
یا
atrbaran.esam.ir
انواع ادکلن برند ( اورجینال و فیک ) باقیمت استثنایی و تخفیف ویژه ولنتاین
مطالب عطر شناسی رو میتونید در وبلاگ یا تبادل نظر نینی سایت / اطلاعیه /عطر شناسی و رایحه درمانی دنبال کنید .
سلام دوستان
کجایین ؟
بیاین یه سری بهم یزنین دیگه ؟
تازه دارم یه کارایی می کنم
راستی بچه ها شوهرم بهم گفته که عید برام ماشین می خره یعنی بارها بارها گفته ولی ....
من خودمم گواهینامه دارم رانندگیم هم بد نیست .ولی می ترسم یعنی تا خالا تنهایی جایی ننشستم ولی بارها با مربی رانندکی حتی بصورت خصوصی نشستم و تمرین کردم اونا گفتن من خوبم و می تونم ماشین رو بردارم و برم به تنهایی
ولی من می ترسم به خاطز همین ترس زیاد به شوهرم اصرار نکردم که برام ماشین بخره و هر بار که حرفش پیش اومده فقط در حد حرف مونده (به خاطر ترس خودم از رانندگی)
ولی این بار با وجود این ترس می خوام جدی بگیرم تو روخدا یکم بهم شهامت بدین