2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست
پس مهتا جون به نظر من بهترین شیوه اینه که به مناسبتهای مختلف ازش بخواهی واست هدیه بخره
یا وجه نقدشو بهت بده
میدونم اولش سخته ولی با ترفندهای زنانه دلشو بدست بیار و ..
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
من تجربه مهتا رو داشتم خیلی کار بدی می کنه چون طرف اینجوری عادت می کنه و وقتی بخوای خرجی کنی واسش تعجب آوره و اصلا هم فکر نمی کنن که ما بهشون محبت می کنیم یواش یواش احساس می کنن که وظیفه ات هست که خرج نکنی وهیچی هم نخوای بعد اگه یه روزی خواستی واسشون این شائبه پیش می یاد که داری پاتو از گلیمت درازتر می کنی ولی به نظر من مهتا جون باید نرم نرم شروع کنه اگه یهو بخواد تغیر رویه بده و روشش رو یهو عوض کنه زندگیش لطمه میخوره ولی یواش یواش و با سیاست (هرچند خودم کلا خیلی ساده و بی سیاست هستم) می تونه خواسته هاشو مطرح کنه مثلا از خواسته هایی که به واسطه بچه دار شدن پیش اومده شروع کنه و همینطور پیش بره ولی حتما ازش می خوام که این عادتش رو ترک کنه . من خودم تجربه یه ازدواج ناموفق رو دارم که ازش یه دختر مونده که با من زندگی می کنه شوهر سابقم رو خیلی بد عادت کرده بودم چون خودمم سرکار می رفتم کلا همه خرج خودم و دخترم و تا حد زیادی خونه با خودم بود حالا هم که جدا شدیم هنوز زیر بار نفقه دخترش نمی ره با وجودی که من از دور و نزدیک شنیدم زن جدیدش پوستش رو کنده و دباغی کرده ولی بازم فکر می کنه وظیفه ی منه که خرج دختر اون رو بدم .حالا من دوباره ازدواج کردم و کلا این دفعه دیگه قید کار بیرون رو زدم فقط در حد سرگرمی یه سری کارهای هنری می کنم و می فروشم ولی خب ترک عادت هم موجب مرضه هنوزم منم مثل مهتا به سختی خرج می کنم و فکر می کنم دارم این یکی رو هم رودار می کنم ولی خب این خرج پسرش رو حسابی می ده هرچی سر دخترم کهنه شستم دیگه واسه پسرم این کار رو نکردم و از روز اول همه خرج و مخارج ها رو به شوهرم حالی کردم .
نمایندگی فروش محصولات اوریف لیم در اصفهان******کاشت ناخن ۷۰۰۰۰تومان با بهترین مواد ۰۹۱۳۵۵۴۴۴۸۵ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=981327

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

manam az hamsaram pool nemigiram
yani lazem nist begiram
chon hameye poolamoon too banke va kartesh daste joftemoone
darzemn man kar nemikonam
hich vaght ta hala nashode beporse cheghadr kharj kardi ya nakardi
baham mikharim mikhorim mipooshim
manam adame molaheze kariam alaki kharj nemikonam
hameye hesab ketaba ham daste hamsarame
pardakhte ghabzo , pooli ke vase pas andaz mizarim kenar
va hame chi
man ke kheili raziyaaaaaaaaaaaaam
زندگیم را دوست دارم،
سلام دوستای گلم...من الان تاپیک رو دیدم... منم مشکل شماها رو دارم..از بس که به خاطر کمرویی و دلسوزی شوهروزبون ریختن و نالیدن شوهرم از خواسته های ضروریم گذشتم شوهرم وظایفشو فراموش کرده....یه بار اسم ماهیانه آوردم یه دادو بیدادی راه انداخت که نگو....مثل گداها 15-تومن 20 تومن پول میده...شب هم که میاد خونه حساب همه چیزو میپرسه....آرزو به دلم مونده یه بار با دوستی فامیلی کسی بیرون میرم پول تو کیفم باشه چیزی میبینم دوست دارم بخرم....دوران عقد وقتی با شوشوم میخواستم برم بیرون از بابای بیچارم پول میگرفتم.. ...فکر کنید......با شوشوم بیرون بودم خودم خریدامو حساب مبکردم...دوران مجردی 1ریال درآمد نداشتمو شاغل نبودم...اوایل ازدواج چند تا کار خیلی سخت و بیگاری رفتممم... اصلا اهل پول من پول تو نبودم...شوهرم واسه همون کارا چه توقعایی داشت.....از کار دراومدم....خیلی راحت 1ماه بعد عروسی گفت خرج دانشگاهت وظیفه من نیست....خیلی بد عادت شده...تیشرت بالای 10 تومنو میگه گرونهههههه.....موقع خرید غر میزنه....مثل مهتا جون بیشتر چیزایی که میخوام میگه باشه اما عمل نمیکنه.....منم دارم روی خودم کار میکنم که تغییرر بدم....خواهش میکنم نتایج کار ها و سیاست ها تون رو اینجا بذارید تا استفاده کنم....
سلام دوستای گلم...من الان تاپیک رو دیدم... منم مشکل شماها رو دارم..از بس که به خاطر کمرویی و دلسوزی شوهروزبون ریختن و نالیدن شوهرم از خواسته های ضروریم گذشتم شوهرم وظایفشو فراموش کرده....یه بار اسم ماهیانه آوردم یه دادو بیدادی راه انداخت که نگو....مثل گداها 15-تومن 20 تومن پول میده...شب هم که میاد خونه حساب همه چیزو میپرسه....آرزو به دلم مونده یه بار با دوستی فامیلی کسی بیرون میرم پول تو کیفم باشه چیزی میبینم دوست دارم بخرم....دوران عقد وقتی با شوشوم میخواستم برم بیرون از بابای بیچارم پول میگرفتم.. ...فکر کنید......با شوشوم بیرون بودم خودم خریدامو حساب مبکردم...دوران مجردی 1ریال درآمد نداشتمو شاغل نبودم...اوایل ازدواج چند تا کار خیلی سخت و بیگاری رفتممم... اصلا اهل پول من پول تو نبودم...شوهرم واسه همون کارا چه توقعایی داشت.....از کار دراومدم....خیلی راحت 1ماه بعد عروسی گفت خرج دانشگاهت وظیفه من نیست....خیلی بد عادت شده...تیشرت بالای 10 تومنو میگه گرونهههههه.....موقع خرید غر میزنه....مثل مهتا جون بیشتر چیزایی که میخوام میگه باشه اما عمل نمیکنه.....منم دارم روی خودم کار میکنم که تغییرر بدم....خواهش میکنم نتایج کار ها و سیاست ها تون رو اینجا بذارید تا استفاده کنم....
سلام بچه ها چقدر همه مثل همند تقریبا یا بهتر بگم مردا همه یه سیاست دارن اونم این که اگه پول تو دست و پای زن زیاد باشه دیگه برای زندگی نیست
البته منم مثل بقیه اول ازدواج تمام طلا های سر عقد م فروختم با این که شوهرم طلا فروش بو د خلاصه ..... در عوض مادر شوهر خواهر شوهر تا تونستن به هر مناسبتی طلا خریدن منم تازه یاد گرفتم
چیز دیگه ی که یاد گرفتم و شاید به دردتون بخوره این که من همه چی به شوهرم میگفتم یعنی باورتون نمیشه هر چی میخریدم فاکتور هم نشون میدادم الان دیگه پول میگیرم مثلا لباس میخرم 150 میگم 200 پنجاهش پس انداز میکنم به نظرم تو هم این کار بکن چون کمتر کسی دوست داره زنش پس انداز داشته باشه از ما گفتن
با اجازه مدیر عزیز
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=564722
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
سلام دوستای گل
من وضعیتم یه کمی بهتر شده این کارها رو گردم
۱- بارها به شوهرم گوشزد کردم که بهم پول بده ( البته اولش با حنده و شوخی شروع می کردم و بعدش جدی می کردم و بعد صحبت رو ول می کردم بعضی وقتها هم به حدی جدی می کردم که انگار مثلا دیگه ناراحتم ) هر چند وقت یه بار این کار رو تکرار می کردم
۲- بعضی اوقات با خنده به شوهرم می کفتم اینقدر از دست خودم عصبانیم دلم می خواد خودمو له کنم به خاطر این همه حماقتم
۳-خلاصه اینکه هی گفتم و گفتم مخصوصا تو موقع هایی که می دونستم دستش باز هست
البته هنوز نشده که ماهیانه پول بگیرم و لی هر از گاهی یه پولی می ریزه به حسابم
در ضمن این هم خیلی مهمه : هرگز تو کیفتون پول نقد نداشته باشین
یا موقع خرید عمدا کارتتون رو خونه جا بذارین
من هر موقع پول داشتم حتی اگه شوهرم پول داشت ولی تا قرون اخر از پول من خرج کرده