2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست
دلیل اینکه درامدش را به شما نمیگه اینه که بتونه هر چقدر میخواد به خونوادش کمک کنه مطمئن باش !
شما هم وارد این مقوله نشو و فقط براش تعیین کن که چقدر بهت پول بده .مردهای که مثل شوهر شما دو خرجه هستن اگر سطح خواسته زنشون پایین باشه صاحب هیچ چیز نمیشن چون حواسشون به خانوادشون بیشتر از زنشون هست . حالا اگر خانوادش نیاز به کمکش دارن کمک کنه اما اول زن و زندگی بعد بقیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینجاست که اینجوری عادتش دادی حتی اگه نمی خواستی باید می گفتی بریم بخریم تا عادت کنه می دونی که مردا رو هر جور از اول عادت بدی همونطوری می شن حالا هم نمی خواد کم خرجی کنی منم همین اشتباهو کردم حالا شوهرم می گه تو که نمی خوای
جوااااااااب منم بدیییینننننننننن خوبببببب
چطور عادتش بدم؟
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
این ماه برو با خودش خریدات را انجام بده و عید هم نزدیک است و خوب بهانه ای برای خرید کردن است برو هر چی لازم داری بخر چون الانم از زایمانت گذشته و لباس های قبلت به سایزت نمیخوره و بعد هم برنامه ریزی کن که از سال جدید بهت ماهیانه بده
خریدهای کلی خونه رو با هم میریم که همسرم حساب میکنه. اگه با خودش باشم و بخوام لباسی چیزی بخرم باز همسرم حساب میکنه. اما اگه تنها باشم و واسه خودم چیزی بخرم خودم حساب میکنم و پول توجیبی هم ازش نمیگیرم. اینا رو از حقوقم خرج میکنم
2810