2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم فقط برای ببخشید دستشویی میرفتم ..ایا حتما باید فرنگی باشه یه مدت؟

من سه بار انتقال داشتم براي دوبار اول استراحت نميكردم و مي رفتم سركار و زندگي عادي چون دكترا ميگفتن اگر استراحت كني هم فرقي نميكنه. ولي من براي بار سوم به حرفشون گوش ندادم و دو هفته فقط دراز كشيدم فقط براي دسشويي بلند ميشدم و از فرنگي استفاده ميكردم نميدونم فرقي داره يا نه. خدا رو شكر دفعه سوم نتيجه گرفتم. انشاالله شما هم اين دفعه موفق ميشيد.

سلام من به تازگی فهمیدم ک برای اینکار دکترا خراش آندومتر و prp رو انجام میدن که درصد موفقیت رو بالا میبره اگر درمورد این روشا تاحالا استفاده نکردین به دکترتون بگین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من سه بار انتقال داشتم براي دوبار اول استراحت نميكردم و مي رفتم سركار و زندگي عادي چون دكترا ميگفتن ...

خداروشکر منم احتمالا اوایل بهمن انتقال دومم هست ممنون که بهم گفتی چه چیزهایی میخوردی میگن گرمی و سردی باعث میشه جنین لانه گزینی نکنه درسته؟؟

سلام من به تازگی فهمیدم ک برای اینکار دکترا خراش آندومتر و prp رو انجام میدن که درصد موفقیت رو بالا ...

سلام اره اتفاقا قرار درمورد خراش با دکترم مشورت کنم ببینم نظرشون چیه

خراش رو شنیدم ۲۱پریودی انجام میدن شما الان جنیناتون فریزن؟میشه بپرسم کجاانجام میدین؟و اینکه هزینه فریز چقدر دادین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
خداروشکر منم احتمالا اوایل بهمن انتقال دومم هست ممنون که بهم گفتی چه چیزهایی میخوردی میگن گرمی و سرد ...

من انتي اكسيدان 10 COQ هر سه دفعه خوردم و براي بار سوم دكتر به من يك قرصي داد كه سيستم دفاعي بدنم كمي ضعيف ميكرد تا مقابل جنين از بدنم دفاع نكنه و لانه گزيني راحت تر باشه. شرمنده اسمش يادم نيست. در مورد غذا هم چيز خاصي را رعايت نميكردم بنظرم سردي و گرمي براي قبل از اينه كه جنين تشكيل بشه.

Prpرو دوروز قبل از انتقال انجام میدن

من انتي اكسيدان 10 COQ هر سه دفعه خوردم و براي بار سوم دكتر به من يك قرصي داد كه سيستم دفاعي بدنم كم ...

ببخشید شما با چندمین انتقال مثبت شدین؟

من سومين سيكل اي وي اف مثبت شد. ولي قبلش چند دوره با كلوميفن و امپول گونال اف داشتم. يعني يازدهمين د ...

هیچ موقع پی ار پی و خراش ندادین؟