2777
2789

تقویم پریود نصب کردم علاوه بر پریود درمورد تخمک گذاری هم اطلاعات میده و حساب میکنه که چه ماهی تخمک گذاری در سطح بالاتری قرار داره و به درد بارداری هم میخوره 

روش یه گل صورتی داره فقط دقیقا نمیدونم چجوری باید باهاش کار کنم

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
بیشتر ببینید

عزيزم نسخه ios هم داره؟؟

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم نسخه ios هم داره؟؟

ببخشید ولی چی هست ؟

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
بیشتر ببینید
2018 روش نوشته؟ 

یادم نیست یه ماه پیش گرفتم ولی گفتم عکس اش گل صورتی هست 

بیشتر ببینید
ببخشید ولی چی هست ؟

عزيزم نسخه اى هست ك رو آيفون نصب ميشه ميخوام بدونم فقط رو گوشى اندرويد نصب ميشه يا رو اپل هم ميتونم نصب كنم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بیشتر ببینید
عزيزم نسخه اى هست ك رو آيفون نصب ميشه ميخوام بدونم فقط رو گوشى اندرويد نصب ميشه يا رو اپل هم ميتونم ...

شرمنده نمیدونم 

بیشتر ببینید
شرمنده نمیدونم 

ممنون عزيزم

بیشتر ببینید
چجوری باهاش باید کار کرد

باید روز اول پریودتونو وارد کنید بعد مشخص کنید چند روز ادامه داره 5 روز یا ۷ روز
طول سیکل هم همینطور (یعنی فاصله بین دو تا پریود)‌ نرمالش 21 تا 30 روزه بعد ثبت کنید
اینم راهنمای استفاده از اپلیکیشنش که خیلی راحت و سادس