2777
2789
عنوان

پایه هاش بیاین بازی شعر😉 تا حوصلمون سر نره

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 790 پست
مادر هستی ام ب امید دعای توست... فردا کلید باغ بهشتم رضای توست

تیرام تیرام آخ جون   میخوام بِرُم آخ جون

تو پنج دری آخ جون     قر کمری   آخ جون  😆😆😆

♥️♥️پرسپولیس♥️♥️  💪💪قهرمان قهرمانان 💪💪  🎈🎈🎈 
وارث تمام اضطراب های من سلام... لیلی قشنگ خواب های من سلام

ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی  

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تیرام تیرام آخ جون   میخوام بِرُم آخ جون تو پنج دری آخ جون     قر کمری   آخ جون ...

😂😂😂😂

نا امیدم مکن از سابقه لطف ازل... تو پس پرده چ دانی... ک خوب است و که زشت؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بیشتر ببینید
ماییم و نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی  

یارا بهشت صحبت یاران همدم است... دیدار یار نامناسب جهنم است...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بیشتر ببینید
من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  که گناه دگری برتو نخواهند نوشت

تو ای جانِ دل من ، هستیِِِِِ مَََََن یاهاهاهاهاهاهااااااا

😂😂😂

یارا بهشت صحبت یاران همدم است... دیدار یار نامناسب جهنم است...

تو همچو صبحی من شمع     خلوت سحرم
تبسمی کن و جان بین که همی سپرم

تو ای جانِ دل من ، هستیِِِِِ مَََََن یاهاهاهاهاهاهااااااا 😂😂😂

تو طاعت حق کنی به امید بهشت  نه نه تو نه عاشقی که مزدوری تو

تو همچو صبحی من شمع     خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم  

مردم از فتنه گریزند و ندانند ک ما... ب تمنای تو در حسرت رستاخیزیم...

بیشتر ببینید

من مثل یه پروانه همش دوروبرت بودم مثه سایت تو تنهاییت همش پشت سرت بودم به آتیش میکشم هرجا که میبینم ازم دوری هنوز پشت سرت هستم مثه سابق همون جوری

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
مردم از فتنه گریزند و ندانند ک ما... ب تمنای تو در حسرت رستاخیزیم...

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت       خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت

من مثل یه پروانه همش دوروبرت بودم مثه سایت تو تنهاییت همش پشت سرت بودم به آتیش میکشم هرجا که میبینم ...

یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم
ویران شود این شهر که میخوانه ندارد

وارث تمام اضطراب های من سلام... لیلی قشنگ خواب های من سلام

سلام سلام صد تا سلام  علیک سلام😂😂😂

سوزم چو لاله در دل صحرای زندگی

نازم به بخت ژاله که عمرش دراز نیست

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت       خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت

تورو من من تورو تورو خوده خدا میدونه که من تورو توروخدا تورو خوده خوده خدا میدونه که من تورو دوست دارمت😂

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤