2777
2789
عنوان

تغییر در نمایش نسخه موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 29 بازدید | 42 پست
وای از دیشب تا حالا میگم چرا اینجوریه.الانم ک وارد شدم دیدم شبیه صفحه کامپیوتره
میگوید خدا همه جا هست.. میگویم همه جا هم نه این روز ها خدا هم خجالت میکشد بعضی جاها برود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مونا تهرانیآنلاین پست ها : 1213 عضویت:1390/10/20 کاربران عزیز فعلا به شکل موقت نسخه موبایل روی نسخه اصلی باز می شود تا مشکل سرور برطرف شود
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2805
بهار عزیز منظورم به اینه http://www.ninisite.com/ ولی با موبایل فکر نکنم باز بشه روی کامپیوتر و لبتاب و تبلت باز میشه
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام.چطور تبلیغات رو از رو صفحه بردارم؟ممنون
‎درست زمانی که بین همه اگرها وبایدها وچون وچراهامصمم میشوی بنشینی وبر سر سجاده مهرش وازخدا نام مادررا التماس کنی، آن زمان است که خدا نعمتش را...منتش را... بر سرت تمام کند ونام زیبای مادر را برازنده باقی اسمت کند قصه تنهایی روزهای زندگیت تمام میشود.یکی می آید که تو به لطف بودنش بهترین حس ها راتجربه می کنی وبه ضمانتش وام مادرانه میگیری.. radvin dalile zendegi maman 2 shahrivar zamini shud
بهار عزیز سلام. خیلی زود برمیگرده احتمالا تا فردا
خواهشا نسخه موبایلو ب حالت قبل برگردونید اینجوری خیلی بده کل حجم اینتزنتمون بابت تبلیغات میره تاپیکهای جدید هم ک دیگه نشون نمیده این چ وضعشههههه
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
2810