2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین طوریش میدونن آخرت هست ؛  نمی تونن نفس شونو کنترل کنن !!  از بی انصافی و بی عدالتی و ظلم و فساد  اشباعیم  وای ب حال اینکه  آخرتی هم نباشه !!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الانم به خاطر بهشت و جهنم و بازخواست کارامو انجام نمیدم

آدم تقاص کارشو همینجا میبینه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من همین الانش به اخرت زیاد فکر نمیکنم ...هر کار خوبی که انجام میدم به خاطر اینه که وجود خدا رو واقعا حس میکنم ..نتیجه بدی و خوبی ها تو این دنیا دارم میبینم ..اینکه میگن دنیا دار مکافات رو قبول دارم...اینکه پدران کنند فرزندان کشند ..درسته ..من خودم اگه الان کار بدی کنم اگه خدا جواب بدی منو نده مطمعنم که بچه ها ی آینده ی من جوابمون رو خواهند گرفت ...چه بهتر که خوب باشیم ...یه مثال دیگه که چوب خدا صدا نداره واینکه دل شکوندن چه تاوانی داره و اینکه ادم وقتی به خداش نزدیک میشه خوبی ها بیشتر میشه پس تو این دنیا میشه همه چی رو مراعات کنی

2810