2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاتو میکنم چرا نمیمونه رنگش میره‌.طرف چند ساله داره همون رنگه اصلا تغییر نکرده من عید زدم.کامل رف ...

پس اینایی که تو تاپیکای ما هم تبلیغ می کنن پاک کردن تاتو در یک جلسه زنگ زدی؟

من رفتم لیزر کردم

اما چون تاتوم عمیق بود خیلی بد شد رنگ تا حدودی پاک شد اما ابروم چال شد 

من چون فاصله ابروهامو تاتو کار کم کرده بود با اینکه لیزرم کردم سر ابروهام خیلی بد شده سر ابروهام فرو رفته و چال شده به زور مداد درستش میکنم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
ای بابا تا عید یعنی می مونه؟😪😫

اره تازه باز بستگی ب پوستت داره...ببین من چند بار رفتم برا پاک کردنش گفتن یکهفته ک کلا نباید بیایی بیرون ک افتاب ب پوستت نزنه بعدم کلی پلکت ورم میکنه برا پاک کردنش

تتوی عمیق ینی چه شکلی؟؟!

یعنی رنگ تاتو تو لایه های رویی پوستم نبود رنگ و تاتو کار موقع تاتو خیلی فرو کرده بودم سوزن و عمیق کار کرده بود سطحی نبود

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
پاگ شد؟ یا اثرش هست؟

من دادم قبلا ارایشگاه پاک کرد یکم هس ولی رنگش کرم رنگه ک کرم.پودر یکم بزنم بهش کامل محو میشه ولی کلا خاستم تتومو پاک کنم چون دلمو زد دیگه اینارو گفتن نرفتم چون پلکم خیلی حساسه من الان بعد یکسال تتو تازه ورم چشمم خوابیده براهمین نرفتم بدترشه بیخیالش شدم بعدم میگن احتمالش زیاده کلا بخای تتورو پاک کنی چال بیوفته

یعنی رنگ تاتو تو لایه های رویی پوستم نبود رنگ و تاتو کار موقع تاتو خیلی فرو کرده بودم سوزن و عمیق کا ...

خعاک تو سر ارایشگرت البته ارایشگر منم خیلی بد ابرومو تتو کرده خودم با مداد هم اندازش میکنم حرومشون بشه اون پولیکه از ادم میگیرن