minaakhavan مدیر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 عنوان پاک کردن تاتو ابرو در یک جلسه کسی تجربه داره | مشاهده متن کامل بحث + 47655 بازدید | 59 پست خانما می دونید کجا ابرو رو با لیزر تو یک جلسه پاک می کنن؟ تا حالا کسی انجام داده؟ هزینش چقدر؟ 1397/09/19 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohana69 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 12787 چون پوستت خیلی چربه رنگ پذیری نداره یعنی هیچ راهی نداره.به نظرت مجدد واسه امسال برم یانه.
mohana69 عضویت: 1396/05/06 تعداد پست: 12787 مال من قرمز شده کمی کرم پودر می زنم کمرنگ می شه مشخص نیست اما بازم جاش هست دیگه تابه تاس نارا ... اره خط قرمزه بد دیده میشه.البته بدون ارایش.
minaakhavan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 من تاتو میکنم چرا نمیمونه رنگش میره.طرف چند ساله داره همون رنگه اصلا تغییر نکرده من عید زدم.کامل رف ... پس اینایی که تو تاپیکای ما هم تبلیغ می کنن پاک کردن تاتو در یک جلسه زنگ زدی؟
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5116 من رفتم لیزر کردماما چون تاتوم عمیق بود خیلی بد شد رنگ تا حدودی پاک شد اما ابروم چال شد من چون فاصله ابروهامو تاتو کار کم کرده بود با اینکه لیزرم کردم سر ابروهام خیلی بد شده سر ابروهام فرو رفته و چال شده به زور مداد درستش میکنم لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
mmmehraboon عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 617 ای بابا تا عید یعنی می مونه؟😪😫 اره تازه باز بستگی ب پوستت داره...ببین من چند بار رفتم برا پاک کردنش گفتن یکهفته ک کلا نباید بیایی بیرون ک افتاب ب پوستت نزنه بعدم کلی پلکت ورم میکنه برا پاک کردنش
minaakhavan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 من رفتم لیزر کردم اما چن تاتوم عمیق بود خیلی بد شد رنگ تا حدودی پاک شد اما ابروم چال شد من چ ... ای وای چه بد پس چه کنم؟
mmmehraboon عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 617 من رفتم لیزر کردم اما چون تاتوم عمیق بود خیلی بد شد رنگ تا حدودی پاک شد اما ابروم چال شد من ... تتوی عمیق ینی چه شکلی؟؟!
minaakhavan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 اره تازه باز بستگی ب پوستت داره...ببین من چند بار رفتم برا پاک کردنش گفتن یکهفته ک کلا نباید بیایی ب ... پاگ شد؟ یا اثرش هست؟
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5116 تتوی عمیق ینی چه شکلی؟؟! یعنی رنگ تاتو تو لایه های رویی پوستم نبود رنگ و تاتو کار موقع تاتو خیلی فرو کرده بودم سوزن و عمیق کار کرده بود سطحی نبود لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
mmmehraboon عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 617 پاگ شد؟ یا اثرش هست؟ من دادم قبلا ارایشگاه پاک کرد یکم هس ولی رنگش کرم رنگه ک کرم.پودر یکم بزنم بهش کامل محو میشه ولی کلا خاستم تتومو پاک کنم چون دلمو زد دیگه اینارو گفتن نرفتم چون پلکم خیلی حساسه من الان بعد یکسال تتو تازه ورم چشمم خوابیده براهمین نرفتم بدترشه بیخیالش شدم بعدم میگن احتمالش زیاده کلا بخای تتورو پاک کنی چال بیوفته
minaakhavan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 بچه ها من تو اینترنت یه فیلمی از خانم دینا تقوی دیدم زنگ زدم بهش گفت ۱۲۰۰ می گیرم جاشم نمی مونه
mmmehraboon عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 617 یعنی رنگ تاتو تو لایه های رویی پوستم نبود رنگ و تاتو کار موقع تاتو خیلی فرو کرده بودم سوزن و عمیق کا ... خعاک تو سر ارایشگرت البته ارایشگر منم خیلی بد ابرومو تتو کرده خودم با مداد هم اندازش میکنم حرومشون بشه اون پولیکه از ادم میگیرن
minaakhavan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 148 سرچ کنید می یادش شمام ببینین زنگ بزنین بهش بیاین اینجا خبر بدین
mmmehraboon عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 617 بچه ها من تو اینترنت یه فیلمی از خانم دینا تقوی دیدم زنگ زدم بهش گفت ۱۲۰۰ می گیرم جاشم نمی مونه ... بابا بهرکسی اعتماد نکنین مخصوصا این سایتا اگه معتبره برو پیشش