2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست
بعني از خدا ديگهههههههه هيچي نميخوام فقط سالم باشه همين  آره

ان شاءالله هس....منم نذر کردم اسم پسرمو علی بذارم...سرزایمان برام دعا کن

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بايد گچ بگيره ١-٢ ماه بعد جراحي بعد تا ٢-٣ سالگي كقش مخصوص هنوز اميد دارم خوب شده باشه 😭

خوب میشه ان شاء الله عزیزم

فقط حواست به حس خوب فرداباشه

دخترمن هم زودبه دنیاآمد1680کیلوبودمجرای اشکی کاملابسته بود. بخاطرهمین صورتش اغلب خیس اشک بود.اماخداکمک می کنه ان شاء الله دخترم الهی شکرخوب شد

هردواسم خوبن

به نظرمن سامیاربذار. محمدرضاهم اسم مذهبیش باشه

بالای قرآن اسمشومحمدرضابنویس یا14روزبه نیت14معصوم محمدرضاصداکن. قصدتت باشه این اسم طنین اندازبشه

باسامیارشناسنامه بگیر.

البته اگرخودت دوست داری. بعداخودش بزرگ بشه انتخاب می کنه چه صداش بزنی

عزیزم موقع زایمان لحظه استجابت دعاست

برای دخترم وپسرمن هم دعاکن

اگه یادت بمونه خیلی بهم لطف می کنی. اسم کاربری ام رایان جانانه.

فرداحتماقبلش صدقه بده

مطمئنم خیلی عالی می گذره. بهت پیشاپیش تبریک میگم

زودتراستراحت کن. فردامیارن بچه شیربدی خسته یی

2803
خوب میشه ان شاء الله عزیزم فقط حواست به حس خوب فرداباشه دخترمن هم زودبه دنیاآمد1680کیلوبودمجرای اش ...

الهي قربونت بشم

يك دنيا ممنونم از راهنماييت

باشه همين كارو ميكنم

خدا دختر وپسرت رو سالم و صالح برات نگه داره و الهي هرچي از خدا ميخواي بهترينشو بهت بده 💋🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 حتما بادم ميمونه همرو دعا ميكنم انشالا خدا برات بهترينارو رقم بزنه

فاالله خير الحافظا🙏 و هو الرحم الرحمين 🙏
عزیز محمدبذاربه نیت اسم اعظمش خودش حاجتتوبده وهرچی مصلحت باشه. فقط محمد  قشنگرترین اسم پسر اس ...

عزیزم بقیه محترمانه نظردادن

احتمالا سنی ازشون گذشته. بعیدمی دونم کسی بخواهددیگری راگول بزند.

پیامبررحمه للعالمین بودن.پرازعشق واحساس صحبت می کردند.بنده سالها الهیات خوندم.والبته درموردانواع امتحان الهی پایان نامه می نوشتند.

افرادوظیفه دارنداسم پرمعنایی برای فرزندشان انتخاب کنندامااین به این معنانیست انتخاب اسم غیرپیامبراعظم مردودی درامتحان الهی ست.بسیاری اساتیدروحانی مافرزندانی بانام یاسر سوسن وحیدو...

داشتندالبته من هم ازکودکی اسم لطیف پیامبرراوالبته خودپیامبرراخیلی دوست داشتم.

ان شاء الله درتمام امتحانات الههی سربلندباشیم.

2804
خداروشکرالهیات خوندی من دیگه حرفی ندارم 

من مدت زیادی نیست درسایت هستم باسازوکارآشنایی ندارم. اماهمواره احترام متقابل رارعایت کردم.شماهرسنی داریدمحترم است.اگرهم بنده36ساله بزرگترم بازه موظفم احترام دیگران رارعایت کنم. اجازه بدیدبنده شاکرباشم باشماهم صحبت بودم که خانم متدینی هستیدوحتماخواندیدپیامبرفرموده:کسی به بزرگتری احترام نگذاردازمن نیست...

البته بنده ازشماعذرخواهی می کنم اگرغرورازکبائربزرگست واینکه باعنوان گول زدن ازبندگان خداصحبت کردم.بنده شماروباادب جمع می بندم وخطاب می کنم.

اگردرجواب حسن نیت وادب ودقت دیگران کامنت شماست وبایدبرای مواجهه باهرنظری مواجهه کردخدمت شمابگم بنده دردانشگاه الهیات زیرنظرآیت الله حائری خیابان قلهک تحصیل کردم دانشگاه شهرری هم تدریس کردم.اماشماصاحب نظرهستید.حتمامطلع تروباسوادترازاساتیدبنده هستید.

جسارت وهتاکی بنده راببخشیدکه درقانون هم مجازات سنگینی دارد.

دررابطه یاکامنت شماخانم محترم وبنده هم اجازه بفرمائید قوانین نی نی سایت تصمیم بگیرد.

خداراشکرالهیات خوندی

احسنت به ادبتان

ضمنا مگه من گفتم شماگول میزنی مسلما اگه به سن دتحصیلات یاهرچی باشه منم همسن نباشم کم سن نیستم دو این ...

بسیارخب

من هم محترمانه باشماصحبت کردم

البته سیب زمینی نیستید

شماخانم محترمی هستید

همین رامی توان باآرامش گفت

بنده هم عقایدشماراتحسین کردم وتائیدکردم

خواهرنازنینم

امیدوارم خواب باشی وخواب هفت تاپادشاه هم دیده باشی

ببخش شب میش اززایمان درفضای تاپیک شماکامنت دیگری گذاشتم

اصلادلم نمی خواست متاسفانه بعضی ازخشونت رابااشاعه باورجابجاگرفتیم

امیدوارم من وشمافرزندانی تربیت کنیم که جواب ادب راباپرش وپرخاش ندهند

واگرانتخابشان این بودازمشاورکمک بگیریم

مطمینم زندگی برایت بهترین هارادرچنته دارد

روزهای بسیارعالی رادرکنارپسرت خواهی گذراند

2805

خانم به بنده فرمودندخداراشکرالهیات خوندی یعنی ایشان بنده راندیده ونشناخته الهیات خواندن رابرای من مناسب تشخیص دادندکه البته شایداسباب عجب بنده شده باشد...نشان ایمان اول خلق نیکو وادب است

من درتاپیکهای دیگربانوان مومنه یی می بینم مهربانی وادب مهمترین شاخصه شان است.

این همه پرخاش نه برای این موضوع سهم تعارضات درونی ماست...واینکه باچه غروری واردسایت می شویم.

این مواردگستاخی رافقط بایدبه پلیس وروانشناسان نیروی انتظامی سپرد.

خدارابایدشاکربودخودتان ودوستانتان اگرسلامت روان دارند.

2801