2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم ۶هفته و ۴روز فقط ساک بود،۷هفته و ۳روز جنین دارای قلب بود.زود رفتی گلم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

اصلا نگران نباش خیلی زودتر رفتی دوهفته دیگه بری خیالت کامل راحت میشه.

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم
منم ۵ هفته رفتم گفت هیچی معلوم نیست دو هفته دیگه برو بگو سنو واژینال بنویسه دکترت

دخترخاله من که حامله شده بود سونو واژینال داده بود افتادروخونریزی بچش سقط شد.این سری که باردار شد دکترش روعوض کردحالاهم 3قلوداره

دخترخاله من که حامله شده بود سونو واژینال داده بود افتادروخونریزی بچش سقط شد.این سری که باردار شد دک ...

نمیدونم عزیزم من واژینال دادم هیچیم نشد آخه اونقد تو نمیره که شاید علتش چیز دیگه بوده

💚💙💜💛

آخ آخ عزیزم دقیقاً به درد من گرفتار شدی. تاپیکشم هست. ببین مردم و زنده شدم دکتر احمقمم گفت واااا عجیبه جنینت رو نمی بینم. به خدا فقط سپردمش به خدا که انقدر منو همسرمو ترسوند یک هفته تو خونه داغون بودم داغوننننن. 

به هرکی گفتم گفت زوده به خدا زوددههههههه. هفته بعدش رفتم هم جنین بود هم صدای قلبشو شنیدیم. نکنین با خودتون ازین کارا. 

شاید لقاحت مثل من دیر بوده شاید دستگاهش خیلی دقیق نبوده. 

استراحت کن آرامش داشته باشه. امیدوار باش. زود رفتی همین. هفته 6 آخراش برو