2777
2789
عنوان

دیگ نمیخوام باور کنم نمییییخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 43 پست
اون خانومم نوشته بود من از مرگ بدم نمیاد فقط دوس ندارم اینجوری بمیرم...تو نمیتونی بفهمی چقد سخته

میشه لینک تاپیکو به منم بدین 😔

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
تو رو خدا واسه خواهرزاده منم ک سرطان داره دعا کنید.تو رو خدا هرراهی میشه حاجت گرفت براش دعا کنید.چن ...

خدایا همه مریضا رو شفا بده

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تاپیک می می ناز خدابيامرز واقعا تکون دهنده است از این جهت که دقیقه به دقیقه اونجا خودش و بعد هم بقیه کاربرا راجع بهش صحبت میکنن. نمیدونم واقعا فلسفه این جور مرگ و میرها چیه. نمیدونم آدم ایمانش ضعیفه یا هر چی. ولی واقعا وقتی آدم به سرش میاد میتونه خودش رو محک بزنه. پدر منم بیماره و منم همش این فکر ها رو میکنم. فقط میتونم بگم گذر زمان تنها چیزیه که تحمل رو زیاد میکنه نه چیز دیگه ای.

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

حس و حال و ناراحتیتون رو درک میکنم.تاپیک می می ناز خیلی دردناک بود و همه با خوندنش اشک ریختیم.اما خواست خدا اینه.هر کسی یه قضای مشخصی داره.

خدا ظلم نمیکنه.قرار نیست به خاطر ما خلقتش رو بهم بریزه.

انشاالله که همه مریض ها شفای عاجل بگیرند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

هممون باختیم.دلم برای خواهرم تیگه تیکس.خدا میدونه چ حالی داره.دختر یکی یدونش ناز و خوشکل تیرهوش...وای تورو خدا.خدایا اگه هستی اگه میبینی اگه معجزه داری نزار این دختر از دستمون بره.خدایا ی کم دلت بسوزه.ی کم رحم ب خودش و بچگیش و بابا مامانش کن.اون فقط 7سالشه.حتی نتونس مدرسه بره 😭😭

منم بابام سکته کرد۷ ماه رو تخت افتاده بود زیر گلوش سوراخ کردن شکمش سوراخ کردن چون غذا نمیتونست بخوره نفس نمیتونست بکشه با اکسیژن وگرنه کم میورد ،چقد جلوم درد کشید زخم بستر گرفته بود چقد پاش ماساژ میدادم بعدشم باز حالش بد شد بردنش بیمارستان سکته احری تو بیمارستان زد این بار فقط نفس می کشید مث یه ادم مرده دو سه روز بعدشم جلوی چشای خودم جون داد،بعضی وقتا از خدا شاکی میشم کفر میگم بد میگم ولی چون میترسم باهام لج کنه بعدش میگم شکر

وقتی بیمارستان بری و آدمهای مختلف رو ببینی تو سن های جورواجور، بزرگ و کوچیک زن و مرد ،وقتی میبینی این همه داغون شدن بعضی ها (از نظر روحی) دیوونه میشی. من همش میخوام روحیه بدم بهشون انگار دارم بهشون دروغ میگم . بدم میاد از خودم تو اون لحظات ولی دوست دارم برای ثانیه ای هم که شده به اندازه سر سوزنی از دردی که قلبشون  وروحشون رو  فشارمیده کم کنم

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
2810