2777
2789
عنوان

سالنامه 1390

55084 بازدید | 408 پست
با سلام
مراحل طراحی و چاپ سالنامه 1390 نی نی سایت در مراحل نهایی است و انشالله هفته بعد ارسال می گردد. امسال بدلیل اینکه اول سال بود سالنامه با تاخیر آماده شد، امیدواریم سال بعد زودتر بتوانیم به دست عزیزان برسانیم.

کاربرانی که تاکنون ثبت نام نکردند می توانند با ورود اطلاعات پستی خود در قسمت اطلاعات فردی درخواست خود را برای دریافت سالنامه اعلام نمایند.

وقتی نی نی سایت امنیت نداره چطوری آدرسمونو بزاریم اینجا
بیخـــــــــــــــیال تقویـــــــــــم
4خرداد 92روز سرشار از بوسه خدا *صبا* کمال و رشد کودک از اینجا آغاز می شود؛ از فهم این نکته: او فرزند است نه در بند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با سلام خدمت آقای دکتر علاءالدینی

خود من به شخصه با توجه به ناامینی هایی که اخیرا توی سایت مشاهده شده از لحاظ امنیتی می ترسم که آدرس منزلم رو بگذارم!!

اگر امکان داره در این زمینه بیشتر توضیح بدید که آیا به همه افرادی که آدرس خود را توی سایت می ذارند سالنامه تعلق می گیره و یا تعداد محدودی سالنامه موجوده؟؟؟

آقای مدیر من همون اول که اعلام کردین آدرسمو گذاشتم...

در ضمن بهتون ایمیل زدم سوال داشتم ... منتظر جوابتون هستم
پارچه سوزن دوزی ارزون میخوای ؟ بیا تو پیجم  ارسال از چابهار @chabaharonlineshop اینستا
2810