2777
2789
عنوان

اسم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین مشکل شمارو داشتم،هرزمان میرفتم خونه مادرهمسرم خواهرشون میگفت ممد و شعرمیخوند،منم به زبون بچگانه میگفتم عمه جون اسمم محمدمهدیه لطفا اسممو کامل بگو،همیشه واسه اینکه حرصمو دربیارن اینکارو میکردن و منم مث همیشه تکرارمیکردم،تاالان که پسرم هشت سالشه ،دیگه من چیزی نمیگم چون خودش رو اسمش حساسه حتی فقط یکی محمد صداش بزنه میگه کامل لطفا من محمد مهدیم نه محمد

عزیزم نگران نباش اونا برای اینکه حرص شما رو در بیارن میگن یه مدت بی تفاوت باش ولی به بچه عادت بده تا اسمش  کامل نگرفتن جواب نده منم اسم پسرم امیرعباس اولا خانواده شوهرم میگفتن عباس علی یه چند بار گفتن اسمشو درست بگین بیشتر لج میکردن تا اینکه خودم همش تکرار کردم بچمم الان هر کی کامل اسمشو نگه جواب نمیده مثلا بعضی ها بهش میگن امیر جواب نمیده بعد بهش میگن با تو هستیم اینم میگه من امیر نیستم من امیرعباسم

یه مدت بگذره براشون عادی میشه میگن محمد الان حس ذوق و جوشش دارن رو بچه زیاد حساس نباش خودت کامل صداش بزن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بی ادبن 

شماهرچقدر حرص بخوری اونا بیشترلذت میبرن اگرمیبینی باتذکر بازهم تکرار میکنن بیخیالی طی کن نذارمتوجه بشن که شماحساسین،بجاش بچتو همون طور که خودت دوست داری صدابزن پیششون،تابعدها به سلامتی گل پسرت بزرگتر شد خودش مطمئن باش عکس العمل نشون میده،من پسرم بعد دوبارتذکر اگه طرف باز همون مدل صدا بزنه اصلا نگاه نمیکنه طرفو

مشکل از فرهنگ پایینشونه، احتمالا فهمیدن شما حساس هستی دارن اذیت میکنن، یه حدیث هست که میگه نام فرزندتون رو اگه محمد گذاشتید با احترام صدا کنید به شوهرت بگو اینو بهشون نشون بده و خودت هم دیگه اهمیت نده، حساسیت کم بشه بهتر میشه، بعد که بزرگتر شد با شوخی از قول پسرت بهشون بگو هنوز اسم منو یاد نگرفتی عمه جان،... 

اگرچه گاهی این ضرب المثل صدق میکنه که نرود میخ آهنین در سنگ