2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين عزيزم اينكه تو بري از مريضاي هر دكتري سوال كني دكترت خوبه يا نه مسلما همه ميگن دكتر ما خوبه و ديگري رو تاييد نميكنن

شما برو بخشها از پرسنل سوال كن اونا كار همه ي دكتر ها رو همزمان  ميبينن و بهتر ميتونن راهنماييت كنن

منم برحسب تجربه خودم بهت گفتم 

ولي شما برو بيمارستان بهمن هم بخش زنان برو از پرسنل سوال كن هم از بخش nicu ببين اونا چي ميگن بعد تصميم صحيح رو بگير

انشاالله كه پيش هر دكتري كه رفتي صحيح و سالم باشي هم خودت هم نينيت

حالا خودت يسر رفتي بيمارستان از مريضاشون بپرس شنبه توًكلينيك هم مريضاي لبافن هم عارفي

کلینیکش کجاست؟من خود بیمارستان بهمن رفتم ولی مریضاش رو ندیدم😕دکتر عارفی رو چطوری پیدا کتم؟مطبش زنگ زدم برنداشتن

ببين عزيزم اينكه تو بري از مريضاي هر دكتري سوال كني دكترت خوبه يا نه مسلما همه ميگن دكتر ما خوبه و د ...

من رفتم خود بیمارستان بهمن بخش بستری و زایمان.از چند تا خانم که زایمان کرده بودن پرسیدم یکیشون دکترش آقاحسینی بود و خیلی تعریف میکرد ولی فهمیدم تخصصش ناباروریه و خیلی دیر وقت میده و سرش شلوغه.یکیشون مریض عارفی بود که حیلیم تعریف میکرد ولی اونم سرش شلوغه😕میخوام یه دکتر باشه که علاوه بر اینکه کارش خوبه خیلی سرش شلوغ نباشه به حدی که توجهش به من کم باشه! 

تو صارم دکتر خودم اول کرم نیا بود ولی انقدرررر سرش شلوغ بود عوضش کردم.یکی از خانمهایی که تو بهمن دیدم دکترش خانم معینی بود اونم تعریف میکرد.نمیدونم کدوم خوبن😫از بخش پرسیدم گفتن تمام پزشکای بهمن خوبن😕اصلا اشاره به نام شخصی نکردن

کلینیکش کجاست؟من خود بیمارستان بهمن رفتم ولی مریضاش رو ندیدم😕دکتر عارفی رو چطوری پیدا کتم؟مطبش زنگ ...

كلينك زنان طبقه منفي يك بيمارستان رو به رو آزمايشگاه

ببين من روزي كه رفتم اي وي اف تمام پرستارا دكترمو مسخره ميكردن ميكفتن الان مياد سوره بقره رو ميخونه و بهش ميخنديدن

در حالي ايت الكرسي خوند چهار قل رو خوند بعد برام انتقال داد ادم فوق العاده سالم و كاردرستيه

اگه كس ديگه باهاش مشكل داره ميتونم بگم شايد برا همين كاراشا

وگرنه تو تشخيصش شك كن

من مريضشم از قزوين و ساوه و قم مريض مياد تهران ببينتش

يسريا فقط برا زايمان ميان

يخانم بچه اولشو لباف بدنيا اورده بعد ٧ سال اومده بود هفته٣٤ كه دكتر زايمانش كنه

كاظميان دكتر خيلي خوبيه تعجب ميكنم اينطور ميگيد

من راضي نبودم از تشخيصاش فقط حسنش اين بود يمفري ميرفتي داخل

من تازه ازدواج كردم رفتم پيشش گفتم نميخام اقدام كنم

فقط ميخام بدون مشكلي پيش نمياد گفت نه اوكيه همه

چي حتي برا همسرم يه از ننوشت كه اخر با خيال راحت بعد سه سال فهميدم ا وي اف لازمم

كلينك زنان طبقه منفي يك بيمارستان رو به رو آزمايشگاه ببين من روزي كه رفتم اي وي اف تمام پرستارا دكت ...

منم برای زذیمان میخوام برم هشت ماهمه.پس یه سر پیشش میرم.

آخه من ترجیحم این بود دکترش تخصص آی وی اف نداشته باشه.اونایی که ازین تخصصها دارن خیلی سرشون شلوغه دقتشون میاد پایین.یکی که خوب سزارین کنه پیدا کنم کافیمه

كلينك زنان طبقه منفي يك بيمارستان رو به رو آزمايشگاه ببين من روزي كه رفتم اي وي اف تمام پرستارا دكت ...

ولی خدا خیرش بده اینجور که گفتی وقت میذاره و رعایت میکنه واقعا ارزش داره❤️

ولی خدا خیرش بده اینجور که گفتی وقت میذاره و رعایت میکنه واقعا ارزش داره❤️

تخصص مثه عارفي و قلمبر وعايدي اصل كه اي وي افن نيست

ولي دركنارش انجام ميده

دعا كن برام ٣٥ هفتم تو بيمارستانم احتمال زايمان زودرس دارم دعا كن بموقع بياد

تخصص مثه عارفي و قلمبر وعايدي اصل كه اي وي افن نيست ولي دركنارش انجام ميده دعا كن برام ٣٥ هفتم تو ...

ان شاالله در بهترین زمان زایمان کنی و به سلامت بچتو بغل بگیری😌🙏🙏🙏🙏🙏