2777
2789
عنوان

نمیدونم با این رفتار شوهرم چکار کنم

4104 بازدید | 57 پست
سلام دوستان
مامانم همیشه برای من انواع سبزی- مربا- ترشی- شور- پیاز داغ- نون ..... خیلی چیزای دیگه رو درست میکنه بهم میده
اگر نذری چیزی براش بیارن میزاره برای ما
برای بچه هام کلی خرید میکنه و ...
اما شوهرم اصلا به چشمش نمیاد یه تشکر خشک و خالی هم زورش میاد بکنه تازه سعی میکنه از چیزایی که مامان میده نخوره یا ازشون ایراد بگیره
مامانش شهرستانه که ترشی ها و مرباهای معروف و خوشمزه ای داره اما تاحالا چیزی برای ما درست نکرده اما وقتی میریم اونجا شوهرم خودشو خفه میکنه
امروزم سر اینکه مامان برامون نذری فرستاده بود دعوامون شد
نمیدونم چطوری به خانواده ام بگم شوهرم اصلا متوجه لطفای اونا نیست و داره پررو میشه
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خونمون نزدیکه مامانمه یه روز درمیون میریم یه ساعتی میشینیم میایم
به خدا تا حالا دست خالی از خونشون نیومدم حتی شده بابام یه نون تازه بگیره اونو میده
اما شوهرم همش غر میزنه
ای خواهر . همه مردا این مدلین ! مطمئن باش از حسودیشه ... وگرنه خوب متوجه میشن ! سخت نگیر ....

حاالا شوهر شما شاید فقط توی این موردا حساس باشه !

همسر من انقد خانوادشو قبول داره دق داده منو ! باور نمیکنی ... همیشه میگه ! خواهرزاده هاش اخخخخخخخخخخخخر هوش و استعدادن بعد میگه برادر زاده من استعدادش کمه . یا خواهر زادم اینجوریه ... بهخدا رک و راست میگه ها ! منم این دفعه ای تا میخواس بگه خواهر زادت اینکار کرد هوشش کمه گفتم الان میخوای از فلانی تعریف کنی ؟ گفت یعنی چی ؟ تو چرا جبهه میگیری !

گفتم استعداد و هوش بچه از 18 ماه به بعد مشخص میشه ! اخرشم ناراحت شد ولی خب باید جلوش واستاد دیگه .....

ماشینایی که فامیلای من دارن همه به درد نخورن. یکی سفته یکی زیاده تیزه ... بعد صب تا شب از ماشینای خودشون تعریف میکنن ....

مامان بزرگم و عموهام سالی نزدیک 10 تا دیگ نذری میذاره... هی میخواد عیب بذاره ! میگه نه همسایه ها با هم پول میذارن ! نه اون منطقه اینجوریه ! نه فلانه نه ال ... نه بل ....
Lilypie Maternity tickers
احتمالا برای اینکه جلوت کم نیاره
سعی کن اینکه خانواده شوهرت چیزی نمیفرستن رو اصلا به زبون نیاری اگه هم صحبتش میشه بگو اونها که خیلی دورن و....
من شوهرم البته اینطور ادمی نیست اما چند بار از لباس هایی که مامانم برای پسرم خریده بودن ایراد گرفت حسابی جلوش وایسادم که مثلا اگه منم از لباسی که مامانت اوردن ایراد بگیرم یا به پسرم نپوشونم خوشت میاد؟
البته جلوش وایسا که زحمات خانواده ات رو ندیده نگیره
اگه از مامان اینا تعریف کنم که دیگه هیچی
یه وقتایی خیلی ناراحت میشم
راست میگید حسوده از بس براشون نکردن ندیدن بلد نیستن
اره با بچه ها موافقم ... هیچی نیار دیگه ... منم یه مدت همه چی میاوردم ! به خدا از گوشت و مرغ و ماهی و گوشت چرخی گرفته تا هرچی فک کنی ... اما خانواده شوهر من فقط میپرسیدن چیزی کم و کسر که ندارین بعدشم هیچی .... بخوان کمک کنن به زور زنگ میزنن بریم خونشون که مثلا به زندگیمون کمک کرده باشن ... خودشون میگن .... میگه یه شام یا ناهار خونه خودتون باشین کم کم 10 تومن میوفته ... منم گفتم واسه 10 تومن نموندیم
Lilypie Maternity tickers
2810