2777
2789
عنوان

نمیدونم با این رفتار شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 57 پست
عزیزم کلا نه تنها شوهر شما همه داماد ها یکی از یکی پر روترن،به نظر من به خانوادت در این مورد چیزی نگو اونا با یک دنیا عشق این کار ها رو برای دخترشون انجام میدن پس با لذت کامل بخور و کلی هم جلو شوهرت ازشون تشکر کن و اصلا هم اسراری نداشته باش اون بخوره
باد که کاشتی منتظر باش ... باید توفان درو کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادربزرگم برام نعنا و شوید خشک میکرد یه روز که رفتم خونشون گفت مادرجون برات اینا رو خشک کردم ببر
شوهرم چشم غره رفت نگیریا منم از مادربزرگم تشکر کردمنگرفتم مادربزرگم خیلی ناراحت شد غمو تو چشاش دیدم
الان مادربزرگم به رحمت خدا رفته یاد اون روز میوفتم میخوام خودمو بزنم
بیچاره تنها کاری که از دستش برمیومد رو برام انجام داده یود اونوقت من.............
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی الکی.خوب بیار سر سفره اما نگو بهش بخور یا نخور یا اینکه چرا تشکر نمیکنی و فلان و بهمان

فقط بیار سر سفره و خودتم با لذت فراوون بخور.اگه خواست میخوره اگه هم نخواست نمیخوره.

به مادرت هم چیزی نگو.اگه بگی مطمئنم خیلی حس بدی پیدا میکنه.طفلک گناه داره.

همسرتم به مرور یاد میگیره که خیلیم خوردن یا نخوردن و تشکر کرد و نکردنش مهم نیس و به راه میاد.
عاشقتم دخترم LilySlim Fitness goals tickers
تازه مامان جونش که میاد خونه ما ساک خالی میاد ساک پر تشریف میبره یه هفته هم میمونه
مامان بابای من در سال به زور یه بار شام میان خونون اونم با دو تا ساک خوراکی و ....
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
من با مامانم راحتم .گفتم بهش ... گفتم بد عادت میشه ... ارزش اینکاراتون از بین میره فکر میکنه وظیفه شماس ... یه چیزی بگم من یکسال و 6 ماهه ازدواج کردم شوهرم 2-3 بار اگه گوشت خریده باشه ها ..... مرغ یه چهار پنج باری گرفته . چرخی و سبزی هم که همیشه با مامانم بود ولی کیه که یادش باشه
Lilypie Maternity tickers
این جور موقع ها سعی کن به قیافه همسرت نگاه نکنی چون اینطوری فکر میکنه با نگاهت داری ازش اجازه میگری خودت کارت و بکن بعد اگر حرفی زد بگو من ناسپاسی بلد نیستم
باد که کاشتی منتظر باش ... باید توفان درو کنی
اینکه به مامی بگی یا نگی با خودته عزیزم . ببین کدوم واست بهتره !

ولی خب مطمئن باش همسرت میفهمه ولی نمیدونه چیکار کنه . جلوت کم اورده داره اینکارارو میکنه که شاید توئم به مامانت بگی ..... خودت تصمیم بگیر ....
Lilypie Maternity tickers
عزیزم به نظر من جلوش وایسااااااااااااا حتما ....بعدم خودت بیار همرو بخور ...چرا فکر میکنی اونم باید بخوره؟؟؟؟بعدش گه گداری دیدی حالش سر جاشه بگو خیلی حسودی ....و اینها رو بهش بگو اینکه ادم از بد ذات بودنو بدجنسی به جایی نمیرسه .....بگو اصلاح کن خودت ذاتتو .........بعدم اگه دیدی درست نمیشه بگو مامان جون مامانش اینها هیچی بهم نمیدن خواهش میکنم شما هم کاری نکینین چند وقت اینجوری من اعصابم خورد میشه که انقدر پرونو رز به روز متوقع تر میشن
2810