2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده دوباره شد مثه قبل چراتغیییییر انقده قدیمیش بهتره چیزایی که باید نشون بده رو نمیده چیزایی رو که نباید نشون بده رو میده من اصلا دوست نداشتم اطلاعاتم مشخص میشد روز ثبت نامم گفته شده بود نشون نمیدن برا همینه اصلا کاربرا اسم دیگه ای دارن این نشون دادن چه معنی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟ شما با این کارتون کاربر که زیاد نمیکنین از دستم میدین

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

تاریخ پست ها رو یه نگاه بندازین؟؟؟؟؟؟؟؟ جان من کجا همچین چیزی دیده شده؟؟؟؟؟ پستای تاریخ1/23 جلوتر از تاریخ1/17 یا 1/18 هست........... اقای زاهد برگردونین سایت به حالت قبل بخدا خیلی بهتره
عشقم، هسرم و دخترم......
2805
انشالله فردا که میایم برگشته باشه به حالت قبل........ وگرنه به نظر من که چند دقیقه یا ساعت خوش بودن نمی ارزه به این همه عذاب...... چشمام واقعا داغون شد.... اعصابم هم بدتر از اون در پناه حق........
عشقم، هسرم و دخترم......
2810