2777
2789
همسرم اعتماد به نفسش ضعیفه ، دیگران هر کاری ازش بخوان به نحو احسن و صادقانه انجام می ده ولی در مورد زندگی خودمون به خانوادش خیلی تکیه داره البته پدر و مادرش هم بچه هاشون رو خیلی وابسته بار آوردن مثلا" اگه بخوایم ماشین بخریم یا خونه از پدرش می خواد یه ماشین خوب پیدا کنه انگار به خودش اطمینان نداره یا مثلا" اگه بخوایم خونه بخریم از اونها می خواد که برن دنبال خونه بگردن یا مثلا" حتی اگه تصمیم به خرید خونه داشته باشیم خیلی می ترسه هزار بار هم دلیل بیارم و حساب کتاب کنم که ما می تونیم از پس قسط هاش بر بیاییم بازهم می گه نه تو می خوای ما رو بدبخت کنی نمی تونیم قسط بدیم همین پارسال با هزار خون دل خوردن راضیش کردم یه آپارتمان کوچیک بخریم که تازه 50 میلیون وام هم اداره خودم داده بود که تا همین یکماه پیش قسط هاش رو که 800 هزار تومان بود خودم می دادم ، یه نمونه دیگه اینکه وقتی بخواییم مسافرت یا یه جای تفریحی بریم هیچ وقت تنهایی تو جاده نمی ره همیشه می گه دو سه تا ماشین باشیم به هوای همدیگه بریم ، پیشاپیش از توصیه هاتون ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با باهاره موافقم همسر منم اهل ریسک نیست و همش میترسه و کلا محتاطه

این رو بهش نمیگن نداشتن اعتماد به نفس

برادر شوهرم هم همینطوره اگه صد ملیون تو حسابش باشه بازم میترسه کارهای بزرگ بکنه

همسر من حتی میترسه ماشینش رو عوض کنه چون موتور ماشینش سالمه میترسه یکی دیگه بگیره که نکنه اونم خراب بشه یه وقت

یه ماشین 15 ملیونی بخوایم بخریم کل فامیل خبر میشن و به همه میسپره که نظر بدن
همسر من هم اعتماد به نفس نداره هم اهل ریسک نیست و خیلی محتاطه جون آدم رو بالا می یاره تا یه کار مهم انجام بده مثلا" حتی برای ختنه پسرمون امروز و فردا می کرد و خیلی می ترسید و همش به من می گفت فلان کار ادارتو که داری انجام می دی پیگیری هاش رو تموم کن بعدا" ختنه کنیم همه چی رو قاطی نکن . حالا می خوام بدونم کلا" برای تقویت اعتمادبه نفس در همسر چه راهکاری دارید ؟؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=357473&postID=13754904#13754904
بررسی و ارائه انواع ادکلن ( فیک و اورجینال ) ، حراج ویژه ولنتاین ، کلی مطلب مفید در زمینه عطر شناسی و راهنمایی جهت انتخاب بهتر .........
همچنین از دوستان علاقمند به همکاری در بخش خرده فروشی استقبال میکنیم ( کار راحت پاره وقت و بدون نیاز به خروج از منزل )
لطفا به اشتراک بگذارید

مطلب از سایت

www.blog.sabayepedar.net

شانت سر صبا از سرش بیرون آمده و وضعیت خطرناکی میباشد
صبا بابائی به خدا شرمنده ات هستم
کاری از دستم برایت بر نمی آید که بخواهم تو را عمل کنم چونکه
دیگر نه کلیه ای دارم که برای خرجت بفروشم و نه پولی ….
فقط میتوانم آن هم با هزار زحمت اندکی از وسایل برای زنده بودنت را فراهم کنم

http://blog.sabayepedar.net/wp-content/uploads/2013/02/DSC00682.jpg

http://blog.sabayepedar.net/wp-content/uploads/2013/02/DSC00680.jpg

www.sabayepedar.net
2810