2777
2789
ما هشت ساله ازدواج کردیم و یه بچه داریم هر دو لیسانس و کارمندیم . من خیلی دلم میخواست همسرم به اوج برسه .شیک پوش و مرتب باشه اما اهیچکدومش نشد شما چطور باعث رشد و پیشرفت همسرتون شدید؟ من میخوام جبران کنم.
شوهر منم اول یه حسابرس ساده بود 5 سال پیش با کلی ماموریت 300 می گرفت ولی وقتی دید تمام دورو بری هاش دارند پیشرفت می کنند من و شوشو هم عزم مونو جزم کردیم منم رفتم سرکار شوشو هم تا فوق خوند و در کنارش شروع کرد به یاد گیری زبان و الان به 3 زبان مسلطه و ار مدیر به مدیر ناحیه پستش رفت بالا الان هم مدیر عامل یه شرکت بزرگ اینتر نشناله با یه حقوق واقعا خوب اگر خودش بخواد حتما می تونه ما آرزوی یه پراید قسطی داشتیم ولی الان هر دومون دو تا ماشین مدل بالا داریم 5 سال سختی کشیدیم ولی شکر خدا نتیجه داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی جون منم هت ساله زدواج کردم. شوهرم خیلی تغییر کرد. از لحاظ تیپ و پوشش خیلی روش کار کردم. 10000 درجه عوض شد. همینطور تحصیلات و شغل. ولی ای کاش تغیرات مثبت در زندگی برای هر دو طرف باشه. من خیلی خیلی نزول داشتم. و بدتر از همه اینکه حتی اعتماد به نفسم رو هم ازم گرفتند. ای کاش نمیکردم.
مرسی دوستان . دلیل اینکه الان بفکر افتادم اینه که شوهرو دوس داره درس بخونه نشد. خواستیم خونه بخریم نشده تو کارشم همون سمتی رو داره که داشته. فقط خسته تر و بیی انگیزه تر شده
سلام مامی جون- هنوز هم خیلی دیر نشده خانمی- میتونی از همین حالا شروع کنی....... ما هم خیلی نیست به فکرش افتادیم- مجردیامون هردومون دوتا از خوشتیپای فامیل بودیم... یا شاید خوشتیپ ترین ها- هم خوش لباس هم خوش هیکل، طوری که همه میگفتن این دوتا فقط برآزنده هم بودن.... چند وقت پیش متوجه شدیم که هیچ کدوممون به خودمون نمی رسیم..... از هیچ لحاظی و تنها کارمون شده سرکار رفتن و برگشن...... و حالا دوتامون از نو شروع کردیم....... باهم....... خیلی خیلی خوب شده........ سعی بکن- در ضمن دوتامون هم داریم تلاش میکنیم که ادامه تحصیل بدیم.......- سعی کنید باهم رشد کنید...... تا یکی بالا نرسه و بعد از اون دیگه اونیکی رو نبینه.......در ضمن روی رابطمون هم خیلی تاثیر مثبت گذاشته......... هر چه زودتر شروع کنید بهتره.......... پیروز باشید......راستی هر دوتون هم حتماً باشگاه برید...... حتی اگه خیلی هم وقتتون کمه....................
عزیزم پشت سر هرمرد موفقی حتما یه زن وجود داره.تو خودت باید شوهرتو جوری بار بیاری که خودت می خوای و دوست داری.یکم وقت می بره ولی گر صبر کنی زغوره حلوا سازی.کم کم اونو به جایی پیش ببر که دوست داری بازبون خوش ونرم.
خرید و فروش حج عمره و تمتع زیر نظر سازمان حج و زیارت
2810