2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب چرا نمیزاره آزمایش بدی یا از خونه بری بیرون؟ مگه زندانی هستی؟؟😐

نمیدونم میگه نمیخاد بری هرجا بخای بری خودم‌میبرمت

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
نمیدونم من خودمم میترسم برم 

وا😕

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خیلی راهها داری که بری ازمایش بدی همین پریود نشدنت بگو مریضم دل دردم زنگ بزن بهش بگو حالم بده پاشومنو ببر دکتر دکترتم از مینویسه حتما .ولی اینکه اینو نشون بدی حامله ای بداز بدتره عزیزم بددلیشو بدتر میکنی .چندوقته ازدواج کردی ؟

فقط واسه اینکه مبخای بری بیرون؟؟

نه من بچه میخام میخام برم تکلیفم معلوم بسه حامله هستم یانه ۱۶روز هقب انداختم نباید ببینم چه مرگمه اگه حامله نیستم پس چرا پری نمیشم😕😕😕میخام منو ببرم آزمایش بدم

خیلی راهها داری که بری ازمایش بدی همین پریود نشدنت بگو مریضم دل دردم زنگ بزن بهش بگو حالم بده پاشومن ...

من ۴ساله ازدواج کردم یک سالو سه ماهه خونه خودمم

خیلی راهها داری که بری ازمایش بدی همین پریود نشدنت بگو مریضم دل دردم زنگ بزن بهش بگو حالم بده پاشومن ...

نه گفتم من مطمعن نیستم یه بار نشون میده منفی یه بار نشون میده مثبت گفتم میخام برم آزمایش گفت باشه میبرمت

عزیزم نه دروغ بگو نه از خونه درشو بدون اجازه به زبون گرم بگیر شوهرتو حتما میبرتت دیگه دکتر رفتن با دروغ که نمیشه اینجوری دروغت لو بره نسبت بهت بددلتر میشه.پریودی هم گاهی اینجوری میشه .شایدم حامله شایدم رحمت داره اماده میشه همه اینا هست  نگران اون نباش

چند سالته

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
۱۹دوماهه دیگه ۲۰ساام میشه 😓😓

خیلی عجله نکن واسه بچه دار شدن.اول شوهرتو کامل بشناس.

اینکه نمیزاره تنها بری بیرون ی معضل خیلی بزرگه که سنت بره بالا تازه به مهم بودنش پی میبری.و اگر بچه باشه دیگه نمیتونی کاری کنی..

قضیه خیلی مهمیه بد دلی..

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥