2777
2789

خانما من این موضوع رو تاپیک زدم ،متاسفانه وسط بحث و نظر دوباره دادو بیدادو حمله کرد،و من جوابتونو ندادم

دخترم کلاس دومه

خونوادم در صورت جدا شدن ممکنه منو تحت نظر خودشون بگیرن و محدود کنن

خونه پدریم سرشار از خاطرات بد و تیره است دلم نمیخواد برگردم اونجا

علت طلاق قبلیم عیاش بودن همسرم بود و بدهکاریاش که پای منم وسط کشیده بود

در مورد اخلاقای خودم ولله همه فامیل ازم تعریف میکردن و میکنن،خودم هم تو زندگی با این مرد خداییش با همه چیش ساختم ولی الان دیگه دخترم بزرگ شده،نمیشه با نداری ساخت،نمیشه همش جو خونه متشنج باشه.

چقدر از مادرم پول بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

بنظرت دخترت گناه نداره با این سن کم  ب امون خدا رهاش کنی بری خونه پدرتم ک میگی پر از خاطرات بده نمیخای برگردی پس سعی کن زندگیتو از طریق مشاور و ... گرم کنی هم بخاطر  خودت هم دختر کوچولوت

خانم رز امیدوارم خدا کمکت کنه

توکل کن به خدا

واز مشاوره کمک بگیر

اونا همه راههارو امتحان میکنن و گزینه اخر طلاق رو پیشنهاد میکنن

اینجوری لااقل با اطمینان خاطر خدای نکرده جدا میشی

میگن: با هرکس مثل خودش ,ولی از یه جایی به بعد دیگه آدم خجالت میکشه مثل بعضیاشون باشه... .
بنظرت دخترت گناه نداره با این سن کم  ب امون خدا رهاش کنی بری خونه پدرتم ک میگی پر از خاطر ...

من که اصلا نمیتونم اقدام به طلاق کنم چون این ادم منو میکشه

ولی اخلاقاش رو هیچ کس نمیتونه تحمل کنه،تاپیک قبلی رو دوست داشتی بخون.

درضمن من بدون دخترم نمیتونم زندگی کنم

خانم رز امیدوارم خدا کمکت کنه توکل کن به خدا واز مشاوره کمک بگیر اونا همه راههارو امتحان میکنن و ...

سالهاست پیش روانپزشک و مشاور میرم از دست اذیتای خودش و خونوادش انواع داروهای اعصاب و ضد افسردگی رو خوردم،به خدا مشاورم گفت این ادم بیماریه که خودش روز به روز گردنش کلفت تر میشه و تو هم حال و روزت بدتر و گفت این منتظر سر بابات بلایی بیاد و تو ارث بگیری 

گفت تنها راهت طلاقه،ولی خوب من مشکلاتی از طرف خونواده خودم دارم که طلاق نمیتونم بگیرم،از خدا میخوام یه جوری شرش از سرمون کم شه،من نهایت تلاشمو کردم و هیچ عذاب وجدانی ندارم دگ به اخر خط رسیدم

بشین باهاش صحبت کن وقتی نمیتونه نیاز مالیتونو برآورده کنه شمام بری سرکار 

کاش فقط مشکل مالی بود،مشکل اخلاقی داره،فحش میده نفرین میکنه ،به خدا نیم ساعت پیش کفتم بیا منو بکش  راحت شم،گفت مگه خلم زجر کشت میکنم

2810