2777
2789

من پهلوم درد میکرد برام آز کلی نوشته گلبول سفیدم باید بین ۴-۱۰باشه حدود۱۷.۵هست عفونت ادراری نداشتم فاکتورcrp.rf.esrهم منفی هستند من خیلی نگرانم یعنی چیه 😭

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر من پهلوش درد میکرد نصفه شب بردمش اورژانس آزمایش خون داد.گلبول سفیدش ۱۷۰۰۰ سد. دکتر گفت بستری کن. نکردم رفتم یه بیمارستان دیگه با دکتر صحبت کردم. گفت شن بوده دفع کرده گلبول سفید رفته بالا. فردا بیار دوباره ازمایش. فردا برم گلبول سفید اومد ۱۱۰۰۰ . گفت دیگه ببر خونه.البته پسرم گلبول قرمز ادرارشم مثبت شد

بالابودن تعداد گلبول سفید ، نشان‌دهنده‌ی ورود عفونت به بدن و کارکرد سیستم ایمنی برای تقابل با آن است. می‌توان چنین فعل و انفعالی را نشانه‎‌ی استرس فیزیکی یا احساسی به فرد دانست. علی‌الخصوص افرادی که از سرطان خون رنج می‌برند نیز معمولاً تعداد گلبول سفید بالایی دارند