2777
2789
عنوان

تفاوت سنی زن و شوهر چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 45957 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با همسرم 13 سال اختلاف سنی داریم و من اصلا راضی نیستم.
همسرم مدام عقل کل بازی در میاره و اصلا منو قبول نداره.
به خاطر سن بالاش مجبور شدم زود بچه داربشم
از طرفی شنیدم که عمر مردها از زنها کمتره و بنا بر این احتمالا من باید مدت زیادی پس از مرگ همسرم (بعد صد سال) تنها باشم و دائم نگران سلامتیش هستم.
همسرم یه زندگی آروم و بی رفت و آمد و بی سروصدا دوست داره اما من هنوز شاد و شنگولم و عاشق مهمونی و گردشم.
در کل اصلا راضی نیستم و به همه خانوما توصیه میکنم اگه میخوان یه زندگی شاد داشته باشن با همسن خودشون ازدواج کنن.
ما 5 سال اختلاف سنی داریم .راضی هستم چون شوهرم درکم می کنه.این خیلی مهمه که طرف مقابل درکت کنه، شاید اگر یک یا دو سال کوچیکتر بود با هم به مشکل برمی خوردیم، البته نمی شه نسخه ی کلی پیچید، به نظر من کاملاً بستگی به آدم ها داره.بعضی ها در عین جوونی خیلی فکر بازی دارن و بعضی ها برعکس.
من و شوهرم 2 سال اختلاف سنی داریم.ایشون 2 سال از من بزرگتره ولی اصلاً خوشبخت نیستیم:((( ما از اولش با هم تفاهم چندانی نداشتیم.شوهرم خیلی بی اعتناس، با این که تفاوت سنیمون چشمگیر نیست ولی اون نسبت به من خیلی کم هیجان تر و کم تحرک تره...ما در سن بالا ازدواج کردیم و می شه گفت خیلی هم دیر بچه دار شدیم ولی اون حتی به بچه اش هم اعتنایی نداره:(
منم شوهرم از من 10سال بزرگتره-خیلی راضیم چون من یکم حساسم و اینکه اون از من بزرگتره همه چیزو درک میکنه-مثلا اوایل ازدواج سر مسایل خیلی کوچیک که من ناراحت میشدم زود از دلم در میورد -زود عصبانی نمیشد-درکم میکرد-ولی سر خیلی از چیزها که باید اون از دستم ناراحت میشد اصلا ناراحت نمیشد برعکس من و میگفت میدونم به عمد انجام ندادی-ولی در کل بستگی به دونفر داره یکی تو سن 20سالگی انداره یه مرد 30ساله پخته هست یکی هم تو سن 40 سالگی همش باید بهش بگی بکن نکن
سلام منم شوهرم ?? سال از من بزرگتره من ?? سلام بود و اون ?? سالش بود که عقد کردیم دو سال نامزد بودیم و من توی ?? سالگی عروسی‌ کردم الانم بیست‌و دو سالمه و پنج ماه حاملم . ولی‌ همه چی‌ خوب بوده تا حالا. آدم خیلی‌ مهربونیه اهل لجو لجبازی نیست و من از این اختلاف سنی‌ خیلی‌ راضیم تمام تلاششو می‌کنه که منو خوشحال باشم و تو این مدت که زندگی‌ مشترکمونو شروع کردیم هیچ اختلافی با هم نداشتیم . مهم سنّ نیست مهم درکو فهم آدماست .
سلام منم شوهرم سیزده سال از من بزرگتره من هفده سلام بود و اون سیی سالش بود که عقد کردیم دو سال نامزد بودیم و من توی نوزده سالگی عروسی‌ کردم الانم بیست‌و دو سالمه و پنج ماه حاملم ولی‌ همه چی‌ خوب بوده تا حالا. آدم خیلی‌ مهربونیه اهل لجو لجبازی نیست و من از این اختلاف سنی‌ خیلی‌ راضیم تمام تلاششو می‌کنه که منو خوشحال باشم و تو این مدت که زندگی‌ مشترکمونو شروع کردیم هیچ اختلافی با هم نداشتیم . مهم سنّ نیست مهم درکو فهم آدماست .
عزیزم درسته که در کل بزرگی و کوچیکی به سن نیست و به میزان فهم و درک آدما از مسائل بستگی داره ولی یه سری چیزای کلی هست که معمولا در همه آدما یه جوره و البته استثنا هم داره اما بیشتر آدما اینجورین

مثلا مردایی که سنشون کمتره قواعد زندگیشون خیلی دست و پا گیر نیست...هنوز انعطاف پذیرن و بعضی از خصوصیاتشون رو که دوست نداری میتونی با پشتکار تغییر بدی...خودشون رو عقل کل نمی دونن و اگه زنشون فهیم باشه خیلی از کارها رو با مشورت زنشون انجام میدن...معمولا رو تمیز بودن یا کلا کارهای خونه زیاد گیر نیستن ...اهل شور و هیجان و مهمونی و دور هم بودن اند و از این کار لذت می برن....
اما خوب مردای سن دار تر اون شور و هیجان و دیوونه بازی های کم سن تر ها رو ندارن...سیاست بیشتری تو همه موارد زندگی دارن و اگر کار نادرستی هم بخوان انجام بدن طوری انجام میدن که زنشون اصلا نفهمه...زندگشون کمتر پستی و بلندی داره و آرومتر از زندگی مردای کم سن تره...یه سری قواعد دارن که حتما باید توسط زنشون رعایت بشه و ...

ببین خودت چی دوست داری
اگه آدم سخت گیری نباشی و زیاد تو بند محدودیت ها و آداب و رسوم نباشی و حوصله تحمل بعضی بی تجربگی ها رو هم از طرف شوهرت داشته باشی کم سن برات مناسب تره. عوضش احتمالا لحظات خیلی شادی رو هم تو زندگی خواهی داشت.

ولی اگه یه آدم شسته رفته می خوای که همه کاراش مقبوله و کلا دنبال یه زندگی بدون تنش و بالا و پایین می گردی معمولا این آدم رو باید تو سن دارها جستجو کنی.
من و همسرم 8 سال اختلاف سنی داریم ... خیلی انعطاف پذیره و خیلی هم مهربان و دوست داشتنی . هیچ وقت هم از کارهای من ایراد نگرفته و خیلی خوب منو درک می کنه . بهترین دوست و یار من در زندگی همسرم بوده و هست .
اتفاقا برخلاف نظر فرین جون همسرم سرشار از شور و نشاطه ... به موقع شوخی می کنه ... به موقع حرف میزنه و به موقع جدی میشه .
در طول این 6 سال زندگی مشترک هر روز عشق و علاقه ما نسبت به هم بیشتر و بیشتر شده ... من خیلی خیلی دوستش دارم .
در کل بین دوستان و آشنایان که دقت کردم اونایی که اختلاف سنی کمی با همسرشون داشتند به مراتب مشکلات زندگی شان هم بیشتر بوده ...

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من 9 سال وچیکترم و همونطور که فکر می کردم از این اختلاف سنی راضیم کلا تو همین نی نی سایت بارها تاپیکایی مثل این دیدم که همه اونایی که اتلافشون از 7 تا همین 12 / 13 سال بوده بلااستثنا راضی بودن ولی بقیه که همسن یا اختلاف کمتر از این مقدار داشتن نه هم توشون راضی بود هم ناراضی
سلام من ازشوشویکسال بزرگترم منم به همه میگم همسن هستیم تا توضیخ بیخودی ندم راستش اوایل هردو بیبی فیس بودیم اما باگذشت نه سال زندگی و داشتن دوتا بچه بیبی فیسی اون حفظ شده اما من دارم شکسته میشم مخصوصا اگه شاغل باشی و مسئولیت پذیر راستش عموما خانم ها زود تر شکسته میشن و این خوب نیست تازه درمورد روابط زناشویی هم ممکنه کم بیاری آخه اصولا طبق قانون 9و 15سال اسلام غریزه جنسی باید 6سال فاصله داشته باشه
2810