2777
2789
عنوان

جنسیت از چند هفتگی مشخص میشه؟؟

169422 بازدید | 70 پست

جنسیت در چند هفتگی مشخص میشه.من طبق سونو ۸هفته و ۴ روز هستم.

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بصورت قطعی ۱۶ هفتگی البته زودتر هم بعضیها بصورت حدسی میگن البته خوب کار سختی نمیکنن حدس میزنن که ۵۰ درصد ممکنه دختر باشه و یا ۵۰ درصد ممکنه پسر😂😂😂😂😂😂

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
من ۱۲ هفته دقیق رفتم ان تی تشیص داده شد... 

چه خوب.ان تی دقیق نشون میده؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
بصورت قطعی ۱۶ هفتگی البته زودتر هم بعضیها بصورت حدسی میگن البته خوب کار سختی نمیکنن حدس میزنن که ۵۰ ...

زحمت میکشن اونو که خودمم میتونم حدس بزنم🤣🤣

البته برا بعضیا زودتر تشخیص داده میشه .برا من ان تی تشخیص نداد .چهار ماهگی دیگه صد در صد بهت میگه جنسیتشو
ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
البته برا بعضیا زودتر تشخیص داده میشه .برا من ان تی تشخیص نداد .چهار ماهگی دیگه صد در صد بهت میگه جن ...

من سه روز دیگه وارد سه ماه میشم.یعنی یک ماه دیگه که وارد ۴ میشم نشون میده؟

چه خوب.ان تی دقیق نشون میده؟

اگه جای خیلی خوبی بری بله

جایی که من رفتم بهترین سنوگرافی شهربود

بعد.میگن بستگی به جنسیت هم داره 

دکترم گفت اکثرا پسرو خیلی زود تشخیص میدن ...

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
من سه روز دیگه وارد سه ماه میشم.یعنی یک ماه دیگه که وارد ۴ میشم نشون میده؟

آره .دو هفته که عز سه ماهگیت گذشت میتونی بری برا تشخیص جنسیت ولی چهار ماهگی صد در صد میگه.البته اگه صبر کنی تا اونموقه😀

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
 اگه جای خیلی خوبی بری بله جایی که من رفتم بهترین سنوگرافی شهربود بعد.میگن بستگی به جنسیت هم ...

چه جالب.البته بنظرم جنسیت پسر زودتر و شاید دقیقتر میشه گفت.