2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه عضو شدیدمنم‌ببرین بایدشماره بدم؟

حدود 9 ماهه میخوره، مهد هم میره ولی بازم از رفتاراش راضی نیستم گاهی خیلی ناامید و مضطرب میشم البته دکتر گفته باید رفتاردرمانی هم بشه هنوز شروع نکردم

4ماه رسپیریدون می‌خورد الانم داره دگزافتامین میخوره

حدود 9 ماهه میخوره، مهد هم میره ولی بازم از رفتاراش راضی نیستم گاهی خیلی ناامید و مضطرب میشم البته د ...

خانمی شما کدوم شهرین من تبریزم پیش دکتر ترقی بردم 

خداجونم بابت همه چیز شکرت  
حدود 9 ماهه میخوره، مهد هم میره ولی بازم از رفتاراش راضی نیستم گاهی خیلی ناامید و مضطرب میشم البته د ...

کاش بدونم چه وقتایی میاین سایت اونموقع باهم حرف بزنیم 

خداجونم بابت همه چیز شکرت  
aشعله جون پسر من از همون دو سالگی علاقه زیادی به کامپیوتر و موبایل و تلوزیون پیدا کرد و به خاطر علاق ...

پسرمنم دوسالشه خیلی شیطونه علاقه زیادی به گوشی و کامپیوتر داره.بردم دکتر قرص متانولین و رسپیدون داده .متانولین رو میدم خوابش خوب شده ولی اون یکی رو ندادم توی اینترنت سرچ کردم نوشته ضدجنون نگران شدم ندادم عذاب وجدان میگیرم متانولین میدم

اریپیپرازول داروی خوبی تمرکز خوب می کنه بهش بده آروم میشه مداوم سرساعت بهش بده

سلام یکی منم توتلگرام یا گروه که مربوط به مامانای بیش فعاله عضوکنه ممنون میشم 

درمانده شدم  شاید یکی کمکم کرد مرسی

بهاره جون دختر من تا پارسال موهاشو میکرد تو دهنشو میمکید یا یقه لباسش رو با دندون میگرفت و میمکیدش ، ...

دقیقا اینجوریه،من پسرم ۷سالش ولی هنوز حرکات بچه های ۴یا ۵سال داره،

سلام  دخترمن ۱۸ماهشه ولی خیلی ترسو و حساسه و خودخوری داره.ریفلاکس و مشکل بلع هم داشت که خداروشکر خوب شده.ولی بخاطر آزمایشات و ..کلی از همه میترسه.الان از خوردن همه چیز امتناع میکنه.نگاه میکنه به غذا اوق میزنه.دکتر بهش رسپیدون داده نمیدونم بهش بدم یا نه آخه زیر۲ساله.میترسم برا ریفلاکسشم بدباشه...

2810