2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
بچه من هم پیش فعاله ولی عمرا اگه بهش دارو بدم دارو بچه ها رو بدتر میکنن خودم دارم باهاش کار میکنم چط ...

رکسانا جان میشه بکی وضعیت پسرت چطورمن تاالان دلرو نمیدادم کلاس سوم که اومدمعلم ومشاورگفتن باید بدی دکترشم میگه باید بدی من درکنارش طب سنتی هم کارمیکنم باش نمیدونم تازه یک هفته است بهش دارودادم

پسرشماهم همينطوره؟مربي كاردرمانش ميگه داره يبارم بچگيش بردمش دكترخوشابي گفت داره ولي اونزمان اعتنا ن ...

سلام خانم گل خوبین من خیلی وقته عضو نی نی سایتم ولی این تاپیکو تازه پیدا کردم منم شرایطم تقریبا مثل شماست پسرم رو با یه سال تاخیر امسال گذاشتم کلاس اول تو حرف زدن دیر حرف اومد و الانم بعضی از کلمات رو درست نمیگه دستش جون نوشتن رو نداره دکترم بردم تشخیص بیش فعالی و عدم تمرکز رو داده میشه بگین شما چیکار کردین برا بچتون الان گذاشتینش اول؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومها عزیز  پسرم بیش فعاله با اختلال یکپارچگی حسی که حسهاش به لطف کاردرمان بهتره جدیدا به سرم زده ببرمش پیش دکتر محولاتی .یه آمپول بنام سیتی کولین هس ببینم اونو به پسرم میده تا مغزش توجه تمرکزش بهتر شه.کسی تزریق کرده برا بچه ش.لطفا منو مطلع کنین کارم درسته یا نه در ضمن من دارو نمیدم بهش

همسرم😍پسرم😚فرشته های سیبیلوی من عاشقتونمممممم
پس چکارکنم دوست خوبم من با پسرم اصلا مشکلی ندارم درسشم عالیه ولی معلمش میگه باید قرص بخوره اروم وقرا ...

سلام. مادر عزیز در بچه های بیش فعال مثل سایر گروههای کودکان ما بچه های تیز هوش و معمولی و کم هوش داریم یعنی بیش فعالی ربطی به هوش نداره. برعکس دید معمول افراد

توضیح موضوع زیاده اما وقتی کودک نمیتونه قرار و اروم بگیره اگر تمایل دارین دارو نگیره روشهای تکنولوژیک خیلی جواب میده

برین بخونینو از نوروفیدبک بیوفیدبک و tdcs ldj,kdk hsjthni کنین و کلی ارومتر بشن

بچه منم وقتی مهمون دارم یا جایی میرم خیلی رفتارهای بدی داره  واصلا به حر۴م گوش نمیده ولی تو خون ...

برای تشخیص بیش فعالی باید اون رفتارها در دو محیط و حداقل ۶ماه تداوم داشته باشه. با گزارش شما نباید بیش فعالی باشه

بیتر به مشکلات تربیتی و رفتاری برمیگرده

سلام خانوما ،پسر منم علائم بیش فعالی داره ،من پارسال بردم  پیش روانپزشک دارو داد ۱ماه بش دادم دیگه ندادم،میرفت مهد مربیش خیلی ناراضی بود میگفت اصلا نمیشینه ،همش بچه هارو میزنه هرجور لود مهدش تموم شد،امسال ک اسمشو برا کلاس اول نوشتم از سنجش رد شد،معرفی کردن مدرسه اثتثنایی ها...ولی من نفرستادم...مربی مهدشم میگفت پسرت فقط نا آرومه تمرکز ندارا اگه بره اون مدرسه ها بدتر میشه چون بچه ها سطحشون ازین پایین تره اینم ازونا الگو میگیره دیگه پیشرفت نمیکنه...جدیدن بردمش پیش روانشناس چند جلسه تست گرفته میگه پسرت بیش فعالیش سطح یکه احتیاج ب قرص نداره با دستگاه نورو فیدبک و اینا و کار درمانی خوب میشه...خیلی افسرده شدم،انقدر گریه کردم ک پسرم از سنجش رد شد ☹ الان دوباره دارم میفرستمش  مهد،دکترش میگه قاطی بچه ها باشه بهتره نمیدونم دیگه...ولی مهدم ازش شاکین میگن بچه کوچیکارم میزنه و اینا....نمیدونم چیکار کنم،اصلا امیدوار نیستم ب بهتر شدنش و این خیلی بده...ای کاش ک کاردرمانی و رفتار درمانی تاثیر داشته باشه،منم مهمونی رفتن برام اوج عذابه حتی احساس میکنم مامانمم دیگه نمیخواد برم خونش چون پسرم خیلی شری میکنه و اصلا براش مهم نیست یه چیزیو بشکنه ....چند وقت پیشا رو مبلای چرم کرم مامانم کلی نقاشی کشید با ی سختی پاکش کردم،حتی مادرشوهرمم نیم ساعت نمیتونه نگهش داره  ک من برم خزید یا عرچی...بازارم ک میبرمش یهو میبینی ول کرد دستمو رفت تو خیابون...شبا همش کابوس میبینم مث امشب وقتی بیدار  میشم انقدر ک ب آینده ی پسرم فکر میکنم دیوانه میشم ،خوابم نمیبره دیگه...

بچه ها من دیگه دارم دیوونه میشم به خدا از دست بچم ۲ سال و ۹ ماهشه از وقتی به دنیا اومده من داغون شدم وحشتناک -لجباز -بداخلاق- عصبی -همش گریه- دم به ساعت دور ور ادمه- اصلا سرش تو لاک خودش نیست

یه دکتر بردم گفت لجبازی شدید هالو پرودیل داد تاثیری نداشت یکی دیگه بردم گفت احتمال بیش فعالی هست رسپریدون داد از یک چهارم خورد اولا بهتر شد کمی اما الان بعد چند ماه همون اش همون کاسه دارم روانی میشم به خدا

سلام به همه دوستان،منم پسرم ۲سال شده تازه،الان چندکلمه میگه ،حرف نمیزنه،توخونه ایم بیشتر باماشین دراز میکشه بازی میکنه ،با همسناش بازی نمیکنه بابزرگترازخودش بازی میکنه،من هرجاتوخونه برم دنبالم میاد ترسو،ازپلکان زیادبالا پایین میره موهامونومیکشه،دکتر بردم گفتن پیش فعاله بهش قرص روبیفن داده به نظرشما پسرم میتونه پیش فعال باشه؟براش خطرناک نیست؟ بعدخیلی به تلویزیون علاقه داره

2810