2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوماقبلاهم توی تایپیک گفته بودم دکترگفته پسرسه سال ونیمم بیش فعاله ودارودادولس مانگرفتیم شوهرم یه مشاوره دیگه پیداکردرفتیم پیشش که اون گفت بیش فعالیش خفیف تامتوسطه بزارین اول کاردرمانی کنیم لازم شدداروامامن واقعاخسته شدم ازدستش تمام انرژیمودرروزمیگیره شب موقع خوابم که داستان داریم واقعاتحملم تموم شده ازطرفی چون خودم چهارماهه عمل دیسک کمرکردم واقعابدنم جون نداره بخوام انقددنبالش راه برم وحرص بخورم امروزانقدراعصابموبهم ریخت الان دست چپم دردگرفته پاوکمرمم میسوزه میدونم همش بخاطراعصابمه به شوهرم میگم بزاربهش داروبدیم اینجوراقلااعصاب خودمونم راحتتره اینجوری بااین اعصاب داغون نمیتونیم باهاش خوش اخلاقی کنیم میگه نه دارونمیدم موندم چکارکنم
کسی رو که خیلی دوست داری

وقتی

قلبتو شکست این قلب دیگه

نه با چسب و

نه با نخ و سوزن و

نه با گذشت زمان

قابل درست شدنه

شکست که شکست
سلام به همه مامانهای گل. ببخشید یه سوال دارم. اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم. من پسرم بیش فعالی داره و دکتر بهش ریسپریدون داده.میخوام بدونم دارو رو صبح باید داد یا شب؟؟آخه من. صبح که بهش دارو میدم تا بخواهد اثر کنه خیلی دیر میشه و تا قبل از ظهر توی مدرسه خیلی شلوغ کاری میکنه. شما میدونین چقدر بعد از مصرف اثر میکنه و اینکه شما کلا کی این دارو میدین؟ مامان کوروش جان شما شیراز هستین؟کدوم دکتر میبرید؟؟ممنون
صنم جون دکتر گفت چقدر باید بهش بدی از اول روز پنج شنبه بده تا بدنش عادت کنه چون ابتدا باعث گیجی و خواب میشه همون دوزی که بهت گفته بده اگه خارجی گیر بیاری عالیه زود اثر بخش تر است صبحها بعد از صبحانه بده
مامان کورش عزیز پس الان دارو نمیخوره؟؟ دکتر دیگه ای بردین که راضی باشین؟؟ نانی جان تازه شروع نکردم. اتفاقا خارجی بهش میدم. ترک هست. درسته؟؟شما ازکجا گیر میارین؟؟ آخه همه داروخانه ای ندارن
www.ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadid=1309494&T=&postID=51399933 بهترین فروشگاه برای خرید لوازم کمک آموزشی و هر نوع اسباب بازی و وسایل کاردرمانی
و چه فاجعه‌ای است که باطل ، به دستی عقل را شمشیر می گیرد و به دستی شرع را سپر !
سلام صنم جون ببخشید من چند روز سر نزدم به سایت نه من دارو ندادم.یعنی یه بار دادم دیگه ندادم اخه پسرم 3 سالش بود که دارو داد بعد هم.چیش مشاور که بردم گفت بیش فعال نیست . مشکل تجرکز هم نداشت.الان پیش دبستانی هست البته مربیش میگه یه مقدار تمرکزش بیشتر باشه خیلی بهتر میشه که من خودم توی خونه باهاش بازی های میکنم که باعث افزایش تمرکزش بشه . والا عزیزم من شیرازیم.ولی شیراز زندگی نمیکنم به خاطر شغل همسرم لامردیم. کوروشم همین جا پیش دبستانیه.
بعد یه دکتری هست بیمارستان حافظ هست اون من شنیدم خوبه خودم تجربشو ندارم که بگم برو نتیجه میگیری. منم شنیدم.حالا بهش قرص بده ببین تاثیرش چه طوره شاید به بچه شما ساخت.از چهارشنبه که بده که تا شتبه تاثیرشو ببینی.الان کلاس چندمه
2810