2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980940 بازدید | 11748 پست
سلام مامانای گل.منم یه پسر ده ساله دارم که به تشخیص دکتر بیش فعال هست.پیش دکتر محمودی قرائی بردم.کلاس دوم که بود بهش ریتالین داد.شش ماه اول که خورد خیلی عالی بود.تو مدرسه بینهایت پیشرفت کرد.ولی بعد شش ماه بدنش بهش حساس شد.مثل دخترا گریه میکرد و خیلی حساس و پریشون میشد.داروشو خودم قطع کردم.کلاس سوم اصلا بهش دارو ندادم.هر جور بود کلاس سوم رو بدون دارو گدروند.پسرم تمرکز خیلی کمی داره.در صورتی که فوق العاده باهوش و دانا هست.علیرغماینکه درسها رو بلده ولی چون تمرکز نداره همیشه املا و ریاضیشو خراب میکنه.امسال کلاس چهار هست. دوبتره بردم پیش دکتر محمودی.گفتم ریتالین بهش ن.ساخت .داروی دیگه ای داده.به اسم (اتوموکس).میخواستم ببینم کسی هست که از این دارو تا به حال استفاده کرده باشه.؟؟؟؟؟؟ خیلی نگرانم.لطفا اگر استفاده کردید تجربنون رو بگید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا نگران عوارض این داروها هستم.گاهی فکر میکنم نکنه بعدا در بچه دار شدنشون مشکل ایجاد کنه.خیلی غصه میخورم.با عذاب وجدان بهش دارو میدم.از طرفی هم میگن که بچه های بیش فعال اگر درمان نشن در بزرگسالی خیلی به مشکل بر میخورن.مثلا با وجود هوش بالایی که دارن نمیتونن شغل مناسبی داشته باشن.چون ارامش فکری ندارن.حواهشا اگر کسی این دارو رو مصرف کرده بگه تجربشو.ممنون ازتون
منم از عوارض داروها خیلی میترسم.تا حالا هم ندادم. مامان لیلا منم دوروز پیش مربی پسرم زنگ زده که کوروش توی مدرسه خیلی شیطنت میکنه باز فوضولیش برگشته توی کتاب کنار دستیش خط میکشه بهش گفتم نکن.شروع کرده به جیغ زدن خیلی عصبیه.اون روز هم خونه اومد خیلی عصبی بود چیزی هم نمیگفت گفتم حتما بهش پرخاش کردن.چون اگر به ملایمت باهاش رفتار بشه به این حد نیست منم حسابی درموندم بعضی موقع ها میگم کاشکی بهش همون ریسپریدون داده بودم شاید تا حالا اروم شده بود.جدیدا هم که بردمش دکتر میگه بیش فعال نیست.خوب اگر بیش فعال نیست این همه تحرک وفوضولی برای چیه.به خدا غذا هم درست نمیخوره میکشتم تا یه ذره غذا بخوره نمیدونم این همه انرژی رو از کجا میاره.واقعا موندم.
ببینید دوستان برای بچه های ما دارو فقط کارساز نیست دارو کنار کار درمانی که همون بازی درمانی هست درست میشه ماباید خودمون هم باهاشون کنار بیایم من الان از ترس جونم پسرم رو بعد از ظهر چند تا کلاس نوشتم بااینکه برام سخته ولی مجبورم امروز وقت دکتر دارم ببینم دکتر خودش در مورد کار درمانی چی میگه دوباره باید شروع کنم دارو درست عوارض داره ولی باید فواید و عوارض رو کنار هم دید دارو های شیمی درمانی که برای سرطان هم استفاده میشه عوارض داره ولی یه آدم سرطانی مجبور اون دارو هارو استفاده کنه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
من تجربه دارو رو داشتم بعد از چند ماه بدن به دارو عادت میکنه و دوباره همون داستان های قبلی شروع میشه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سمیه جان پسر من هم رسپری دون بهش نمیسازه وقتی می خورد شب ها با جیغ از خواب بیدار میشد الان هم با خوردن ریتالیک چند تا تیک داره که خودم هم می بینم عصبی میشم
سلام مامانا خوبین خوشحال شدم این تاپیک رو پیدا کردم یه پسر چهارسال و ده ماهه دارم که خیلی شیطنتش زیاده امسال گذاشتمش مهد میگن خیلی شیطونه و اصلا سرکلاس نمیشینه مربیشون هر روز که میرم میگه پسرت بیش فعاله نمیدونم چیکار کنم پسرم علاقه خیییییلی شدیدی به نقاشی داره به طوریکه همش مشغول نقاشیه تو خونه و نقاشیش خیلی عالیه با کارتن ها و جعبه های اضافی کاردستی میسازه من آزادش گذاشتم واسه این کاراش چسب و قیچی میدم بهش خودش میسازه بخدا از روزی که مربی مهدشون گفته بیش فعاله شب و روز ندارم پسرم خیییلی اشتهاش زیاده ماشالله همش در حال خوردنه ولی بخاطر فعالیت زیاد وزن آنچنانی اضافه نمیکنه تو رو خدا شما که بچه بیش فعال دارین بگین جه علایمی باید دنبالش باشم برای تایید بیش فعالیش؟؟؟؟
الهی هیچ امیدی رو نا آمید نکن 🤲
جایی که زندگی میکنم یه روانشناس بیشتر نداره یه سر که بردمش گفت تا قبل پنج سال واسه من قابل تشخیص نیست و گفت احتمال داره از انرژی بالاش باشه شیطنتش خیییلی نگران آیندشم میترسم بیش فعالیش باعث بشه بچه مفیدی نباشه
یه چیز دیگه اینکه وقتی خونمون تنهاییم تقریبا آرومه ولی به محض اینکه عمه یا دایی یا خاله و بچه هاشون بیان خونه ما میشه میدان جنگ به این کتک میزنه و به اون نیشگون میده مثلا حسینیه میریم آرومه ولی خونه مامان من و شوهرم همینجوره تو رو خدا کمکم کنید
meli2250 عزیز این بچه ها بیشتر تو محیط خودشون رو نشون میدن ولی با نظر یه مربی نمیشه تشخیص داد با این چیزی هم که خودتون میگید به نظر من زوده برای پسرت و اگر می تونی و خونه هستی مهد نزارش الان همه برای خودشون کارشناس شدن چون حوصله بچه ندارن سریع تز میدن که بچه بیش فعاله
2810