2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980977 بازدید | 11748 پست
تازه مامان از حالا تو فکر بیش فعالی بچت نباش من خودم اصلا تو فکرش نبودم میگفتم بچم یه بچه اروم وحرف گوش کن میشه این شد . شیدا جان بذارش مهد هم خودت نفس میکشی وهم توی مهد یه چیزایی بهش اموزش میدن.و انرریشم تخلیه میشه.عزیزم دومی که قرار نیست مثله اولی بشه منم پسر دومم ناخواسته شد الان اخر این ماه 1 سالشه کلا همه چیزش با اولی فرق داره من احساس میکنم فوثولیش هم نسبت به اولی هم کمتره.موفق باشین.
مامان لیلا من بیشتر از یک ساله دارم می برم خیلی خوب جوتب می ده ولی باید مدام ببری تا زمانیکه خودشون بگن کافیه خیلی سخته ولی بهترین روشه موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز مامان لیلا جون پسرم با کاردرمانی خیلی بهتر شد.به نظرم خیلی از دارو بهتر هست.البته الان متاسفانه همه جاشده فقط درآمد و سرهمه رو کلاه گذاشتن.مرکزی که میبری دقت کن الکی کلاس اضافه نذارن. موفق باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شیداجون خدانکنه.اصلا خودتو سرزنش نکن.خدارو شاکرباش نعمت زیبای فرزند و مهر مادری رو نصیب دلت کرد.اول باید از خودت شروع کنی.قوی باش.همش به خودت تلقین کن که قوی هستی و صبور.پسرت الان سن کنجکاوی و شیطنتش هست.نباید از الان احساس ضعف کنی.مهد مطمئن هم بذاری که عالیه.اونجا مطمئنا براش میتونه خوب باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان عزیز .امیدوارم همگی حال وروز خوبی داشته باشید در کنار بچه های شیطون . یه سوال داشتم ....کسی تو این تایپیک پیش دکتر پیشیاره رفته؟ مرکز کاردرمانی رشد؟ چطوره تشخیصشون وکاردرمانی شون ؟
من چند صفحه اولو خوندم بقیه رو نه دختر من خیلی شیطنت میکنه ولی حواس پرت نیست یا اینکه نتونه تمرکز کنه ولی خیلی شیطنت میکنه ممکنه بیش فعال باشه؟
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
2810