2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
مامان رومینا ومامان کوروش وبقیه مامان های عزیز از کجا متوجه شدید که بچه تون بیش فعالی داره یا اختلال یکپارچگی لمسی یا هرمشکل دیگه ای تو این مایه .. آخه روانشناس به من گفت جز روش تست qeeg که یه تست مغزیه ومیشه امواج مغزی رو از روی اون دید ومتوجه شد چه آسیبی وجود داره با هیچ روش دیگه ای نمیشه قطعی نظر داد که یه بچه مشکل بیش فعالی عدم تمرکز وتوجه یا هرمشکل دیگه ای رو داره یا نه .فقط شرح حال مریض رو واسه یه روانشناس بگی کافی نیست برای تشخیص قطعی.مخصوصا واسه دادن دارو اول باید قطعی مطمئن بشی که اون مشکل رو داره یا نه بعد دارو بدید خب..شماها این کاررو کردید ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روانپزشکی که بردم توی 10 دقیقه گفت بیش فعاله چون یه کم فوضولی کرد ولی پیشچند تا روانشناس بردم میگن اصلا بیش فعال نیست فعالیتش عادیه.اون هفته پیشروانشناس کودکان بودم همچین ساکت روبه روش نشسته بود که نگین کهگفت خانم اصلا حرف بیش فعالی نزنین.
امروز دوباره حالم بده رفتم مدرسه مربی علیرضا از دستش خیلی شاکیه خیلی
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
نه سومیسو جون شمارت نرسید دستم ولی من شماره خودم رو برات تو خصوصی میفرستم بعد شمارت رو برام اس کن
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
امروز اینقدر گریه کردم که سر درد گرفتم نمی تونم تقاص کدوم گناهم رو دارم پس میدم فرک کنید اینقدر حالم بد بوده ریمون در پارکینگ رو انداختم تو ماشین لباسشویی
مامان لیلا تو ت لگرام گروه داریم شمارتو بذار اد کنم البته من از فردا چند روزی نیستم ممکنه طول بکشه لیلا جون دختر من چون زیر سه ساله اصلاتشخیص بیش فعالی ندادن هنوز اختلال یکپارچگی رو هم چون علائمشو داره گفتن در کل دختر من حرکتش خیلی زیاد بود و اصلا یک لحظه آروم نبود البته الان کمی بهتر شده خدارو شکر
درکت میکنم مامان لیلا..منم تو همین 3هفته 100بار بهم تذکر دادن که تو مدرسه اذیت میکنه شلوغ میکنه کلاسو به هم میریزه توجه نمیکنه حواسش پرته با بچه ها حرف میزنه بچه ها رو هل میده تا دلت بخواد از این شکایت ها میشنوم واقعا اعصاب آدم خورد میشه
روشنایی صبح رو که میبینم عصبی میشم پسر من جو گیره تو جو قرار بگیره همه کاری میکنه
الان جنگ سر مدرسه رفتن من هم قصم خوردم تمام امکاناتی که تو خونه داره ازش بگیرم
صبح که چشاش باز میشه میگه نمیرم مدرسه من هیچ جا نمیرم من فقط میمونم خونه پرو شده امکانات تو خونه زیاده
سلام به مامانهای مهربون این تاپیک مامان لیلا جون پیامهامو چک کردم.فرستادین؟چون هنوز شماره ای از شما برام نرسیده.نی نی سایت هم هربار یه ادا درمیاره!چندوقتی هست پیغامام مشکل داره.بازم من میفرستم ببینم بهتون ارسال میشه میدونم خیلی سخته که فقط شکایت از بچمون رو بشنویم.ولی باور کنید بزرگ میشن و تمام این مشکلات حل میشه.پسرمنم نمیگم الان اصلا مشکل نداره.ولی خیلی فرق کرده.خصوصا از پارسال که معلمش تاثیر خوبی روی رفتاراش داشت.صبر کلید حل تمام مشکلات هست.در کنارش آرامش که مطمئنا تاثیر خوبی داره.و از همه مهم تر توکل به خدا...مطمئن باشید یه روزی تمام مشکلاتشون حل میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810