2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
نارنین زهراجون یادم اومد.یکی از دوستان گل اینجا توی ت ل گ رام باهام در ارتباطه.گویا گروه دارن.اگر اجازه میدی شماره تون رو بهشون بدم؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان این یک اختلاله معمولا همراه با بیش فعالی.پسر من البته علایم بیش فعالی رو نداره.البته مشکوکم بهش.نه دارو درمانی نداره این موضوع .کار درمانی میخواد.یه جورایی لامسه شون زیادی حساسه.شاید خیلی از ماها هم این اختلال رو داشتیم ولی اون زمان نفهمیدن و باهاش بزرگ شدیم.کسایی که خیلی حساسن که دستشون نوچ یا کثیف شه.به زیپ و دوز لباس حساسن.از گل بازی و شن بازی خوششون نمیاد.برای خواب به جنس ملافه و ...حساسن و در مراحل پیشرفته تر حتی از نشیتن کناز دیگران یا تو صف ایستادن حس بدی,میگیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم نازنین زهراجون.من با موبایل میام.الان کنار علامت لایک،شکلی هست که سه تا خط زیر هم هست.یکی از گزینه هاش حذف پست هست
مامانه تنهاجون خدا حتما کمک میکنه.مطمئنا با کاردرمانی خوب میشه.خیلی خوبه دارو نیاز نداره.کاردرمانی بهترین روش درمانی است.موفق باشی
مامان کوروش جون چرا نگرانی؟خواهش میکنم قوی باش دوستم.باور کن پسرمنم کوچک بود شرایط خوبی نداشت.اتفاقا چندروز پیش با معلم پارسالش صحبت میکردم.خیلی آقای داناو خوبی هستن.میگفت پسرم کلاس اول همش سرو صداش میومد،ولی حالا کلی فرق کرده.شما هم مطمئن باش خوب میشه.با مربیش صحبت کنید و ازشون بخواهید شرایط پسرتون رو درک کنن.البته به اونا هم باید حق داد.بچه ها خیلی انرژی میبرن.ولی باید بهشون بگین که پسرتون نیاز داره حمایتش کنه.نگران نباش دوستم
2810