2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980927 بازدید | 11748 پست
نانی جان قیمتش رو می شه بگی عزیزم یه ورقش چنده ازت بگیرم و اینکه کجا هستی؟ تهرانی؟ اگر خواستم بگم زحمت بکشی با پیک بفرستی مرسی
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
عسل جون من از داروخانه آشنا گرفتم قیمت 20 تا یعنی دو ورق 10 تایی دریک بسته بود 40000 تومان یک ورقش سالمه و ورقه دیگه اش دوتاش مصرف شده من دیشب به آشنامون که در داروخانه هست گفت بیار پس می گیرم چون میدونم سخت گیر میاد هر کسی خواست تا فردا بگه می خواد بهش بدم خواهشا ایرانی بهش ندهید چون من ایرانی از اول دادم و با خارجی منجر به تیک شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهره خانم پسر من لغتها را می گه تازه دوکلمه ایی یا جمله های کوتاه هم می گه من اصلا به گفتار درمان اعتقاد ندارم 4 جلسه بردم دریغ از یک کلمه به من می گه باهاش کارکن سوسمار دیگه هم نمی برم پسرمن زماانی نوترویپل بهش دادم خیلی خوب پیشرفت کرد من ریسپریدون ایرانی می دادم زمانی که بردم گفتار گفت ریسپریدون خارجی بهش بده که الان هیچ کدام نمی دم
شهره جون ناراحت نباش من همه فکر و ذهنم درگیر پسرم هستم مثلا پسر من به پتو می گه پپو اصلا ل را نمی تونه تلفظ کنه همش به دهن من نگاه می کنه گاهی اوقات به موبایل می گه لولو ولی بهش می گم بگو لیمو نمی دونه چی بگه فقط باید خدا درست کنه
2810