2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
سلام پسر منم این روزا واقعا عاصیم کرده به خدا نمیدونم چه کار کنم کلی گریه کردم گفتم کاشکی خدا مرگم میداد راحت میشدم بله نانی جون گفتار درمانها هیچ کاری ازشون نمیاد فقط پول میگیرن منم پسرمو بردم گفتار درمانی ولی اصلا تاثیری نداشت مربی کودکم گرفتم به صورت خصوصی ولی هیچ خدا کنه مشکله همگی حل بشه.اصلا احساس ارامش ندارم اصلا.خیلی کلافم.
عزیزم کاردرمانی خیلی کمک کننده است ولی باید مداوم ببری من یک ساله پسرمو می برم خیلی راضی هستم پسرت چند سالشه؟ چه گارائی می کنه؟
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوروش 5 سالشه پیش دبستانیه.کارهاشو خودش انجام میده از اون لحاظ مشکلی ندارم.خیلی کارها میاد که میخواد انجام بده.فقط خیلی فوضوله.یا هر کارتونی میبینه سریع تقلید میکنه.همین عذابم میده.
مثلا دیروز رفتیم پارک هی ادای گرگ درمیوورد همه جوری نگاه میکردن انگار بچم عقب افتاده هست.انگار غیر طبیعیه.حسابی عصبی شدم.بعد شوهرمم هی قر میزد نگاه چه کار میکنه.بیشتر اعصابم بهم ریخت.
مامان کورش پسر منم همینه.بیشترین چیزی هم که عذابم میده اینکه تازگیا بی ادبم شده و اصلا حرف شنوی نداره.انگار تو یه دنیای دیگست. امروز وسط پاساژ دکمه پله برقی رو زد خاموش شد حالا کلی هم ادم روش بودن.ده بار تا حالا بهش گفتم اینکارو نکن خیلی بد هست اما گوش نمیده. یعنی هرکی منو وسه بار دوم میبینه میگه حال اون پسر شیطونت چطوره?
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
یه وقتا حس میکنم تو بدنش جا نمیشه.بسکه بالاو پایین میپره و جیغ و داد داره.همش داره وول میخوره.هزارماشاله راس7ونیم صبحم بیداره.
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
نانی جان چند سالشه که حرف نمیزنه? غصه نخور به حرفم بیفتن یه جور دیگه آزار دارن.
پسر من آخر آبان 5سالش تموم میشه.من مشکلم تحرک بیش از حد و یه جا بند نشدنش هست.خرابکارم شده.حتی کارتونم نمیبینه یا با تبلت بازی کنه.همش بپر بپر داره.اما حواسش کامل جمه و حافظش خیلی خوبه.قبلا که مهد میرفت شعرایی مثل ای ایران و خوشه رو حفظ شده بود.
مثلا زیاد که هیجانی میشه میاد منو گاز میگیره یا چنگ میندازه.
باشه نانی جون اینم امتحان میکنم ولی مگه دوغ ادم رو شل و خواب الود نمیکنه? رو اینا برعکسه?
نانی جون ماست که میگن خوبه بدین شلشون میکنه.دیبا جون برو خداروشکر کن بچت حرف میزنه لااقل یکم تمرکز میکنه من هرروز فقط 1ساعت باهاش کلنجار میرم تا یخورده باهم بازی کنیم هزارمدلاداواصول باید بلد باشی غیرازاینکه مدام جیق ودادولجبازی وخرابکاری .خودمم که عصبی شدم تا کاری میکنه دادمیزنم وفریاد میدونم خیلی بد ولی واقعا اونموقع نمیتونم خودموکنترل کنم یاسرخودش یاسرباباش بیخودی دادمیکشم جیق میزنم خیلی ازاین بابت ناراحتم
2810