2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه دوستای گلم طبق بررسیهایی که کردم این نتیجه رو گرفتم دارو درمان بیش فعالی نیست بلکه به صورت موقت کمک می کنه بچه تمرکز داشته باشه و با قطعش دوباره همه علائم بر می گرده. درمان بیش فعالی کاردرمانی و بازی درمانیه که من یک سال بردم و تا حالا حدود 5 میلیون هزینه کردم و از این به بعد باز لباس آهنین می پوشم و می برمش و خسته نمی شم بهتر از اینه که بخوام دارو بدم. واپلی چون دگزامین واقعا بهش ساخته بود می رم داروخانه ای که زنبق جون معرفی کرد می گیرم ایشالا داشته باشم تو پیش دبستانی اگر لازم شد بدم بهش. ولیس این سری اصلا از نوع برخورد دکتر خوشابی خوشم نیومد و تصمیم گرفتم نه تنها پیش دکتر خوشابی بلکه پیش هیچ روانپزشک دیگه ای نبرم پسرم رو چون انگار اگر دارو تجویز نکنن تخصصشون زیر سوال می ره.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
ممنون از همه شما و خوشحالم از اینکه دوستای خوبی مثل شما دارم . از خدا می خوام خودتون و نی نی های گلتون در پناه حق باشین ایشالا
سلام دوستای خوبم. عسل جون خدارو شکر که به خیر گذشت. بچه ها منم الان دگزامین نمیدم به پسرم. خانمی که توی مرکز کاردرمانیه بهم گفت وتی میاریش اینجا بهش نده چون اصلا شیطنت نمیکنه. پسرم خیلی مشتاق کاردرمانیه چون بهش خوش میگذره. واما دکتر خوشابی فکر میکنم مشکل اعصاب داشته باشه بنده خدا. روزی که ما رفتیم پسرم رفت به ترازو نگاه کنه گفت کیفت رو بزار رو صندلی کناری و پسرت رو بغل کن . راستش از این حرف خیلی ناراحت شدم و پسرم رو بغل نکردم. اونو صدا زدم که بشینه کنارم. بعد فرستادش بیرون وقتی پسرم برگشت چون میدونست من تو اطاق هستم در رو باز کرد و اومد توی اطاق کلی دعواش کرد که چرا در نزده وارد شده. منم مثل عسل جون به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز به اتدازه محبت آرومشون نمیکنه.
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
خانومها من چند روز پیش جلسه ای بودم که روانشناس اونجا میگفت مهمترین علایم بچه هایی بیش فعال قبل 2 سالگی جنب و جوش زیاد هست و تنظیم نبودن خواب و احساس خطر نکردن و رفتارهای تکانه ای هست . یه لحظه مهربون یه لحظه پرخاشگر. و گفتند شروع درمان و تشخیص از 3 سالگی خیلی میتونه مفید باشه.گفتم اینجا بنویسم شاید برای کسی مفید باشه چون پیگیری زود و تحریک حواس با بازی درمانی در سن پایین میگفتند عالیه.
خداروشکر عسل جون منم رسپریدون رودیگه بپسرم ندادم چون فقط بیحالش میکنه وتمرکزودقت به پسرم نمیده قبل ازکلاس گفتارش بهش میدم ومهنونی که اروم بشینه فقط ینفربیاد ننو راهنمایی کنه درمورد پیراستام
قرص ریسپریدون برای تمرکز بچه هاست دکتر انوری گفت اگه پسر و عصر مرتب بدهید سر یکماه بچه خودش میره سر اسباب بازی نقاشی و فرمانهای مغزی را مرتب و جورچین می کنه البته اگه خارجیش گیرتون بیاد که محشره
نانی جون شربت پیراستام رو چجوری میدین من نوع خارجی رسپریدون را گرفتم .واقعا نمیدونم باید برای صدرا چیکارکنم رسپریدون روبدم یاندم .دکترشو چیکارکنم پیش خوشابی هم نمیخوام برم یکی از مادرا هم بهم گفته برو پیش اقای نظام توی تهران برای گفتاردرمانی من شهرستانم ولی میگفت 1جلسه بری بهت متد میده میدونی چیکارکنه واقعا موندم چیکارکنم منوراهنمایی کنید لطفا
مرسی زنبق جون منم دقیقا حس شما رو داشتم داروخانه 29 فروردین تلفناش جواب نمی ده مستقیم باید برم؟ ولی من اگر دگزامین گیر بیارم می دم بهش خیلی به ÷سرم کمک کرد برای یادگیری چون تمرکز رو بالا می بره و بچه بیشتر از هوشش بهره می بره اگر پیدا کنم شاید برای پیش دبستانی بهش بدم آخه هیچ عوارضی هم برای پسرم نداشت داروی خوبیه به نظرم ولی هیچ وقت زیر بار ریتالین و ریسپیریدون نیم رم
مرسی زنبق جون منم دقیقا حس شما رو داشتم داروخانه 29 فروردین تلفناش جواب نمی ده مستقیم باید برم؟ ولی من اگر دگزامین گیر بیارم می دم بهش خیلی به ÷سرم کمک کرد برای یادگیری چون تمرکز رو بالا می بره و بچه بیشتر از هوشش بهره می بره اگر پیدا کنم شاید برای پیش دبستانی بهش بدم آخه هیچ عوارضی هم برای پسرم نداشت داروی خوبیه به نظرم ولی هیچ وقت زیر بار ریتالین و ریسپیریدون نیم رم
2810