2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981043 بازدید | 11748 پست
فرناز جون مثلا موقع درس خوندن یه ربع میخوندم ٥ دقیقه باید پا کیشدم اصلا نمیتونستم یه جا بند بشم. اصلا منتظر بودن و تو صف وایستازکدن واسم خیلی سخت بود سر کلاس ب محض اینکه نتکته رو میگرفتم دیگه حس گوش دادن نداشتم. دبیرستانی بودم کلی کار هنری میکردم همه رو نصفه رها کردم. عصبی بودم . بی انگیزه. اضطراب زیاد... پیش روانپزشک ک رفتم فوری تشخیص داد . دارو های بیش فعالی بزرگ سالان رو مصرف میکردم ک بخاطر بارداری قطع کردم الان پسرممو از شیر بگیرم دوباره میخورم دکتر گفت اگه با هوش نبودی نمیتونستی تا مقاطع بالا بری
وقتی عضو نینیسایت شدم تازه مامان بودم؛ الان یک کهنه مامان هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترمو اول بردم روانپزشک که دارو داد دو سه هفته بعدش بردم روانشناس که بعد از 4_5جلسه که با دخترم کار کرد گفت اصلا بیش فعال نیست و اول باید میاوردی اینجا بعد اکه ما تشخیص دادیم میبردی روانپزشک
خدا شاهده به خوندن حرفات عسل جون بغض عجیبی اومد توی گلوم...من حس خاصی به دوستان این تاپیک وفرزندان گلشون دارم.نمیدونید وقتی میبینم یکیمون داریم سختی میکشیم چه حالی میشم.چون منم این روزهارو تجربه کردم.عسل جون از حرف دکتر خوشابی خیلی شاکی شدم.یه دکتر نباید خیلی قطعی بگه اگه بچه دارو نخوره نمیتونه بره مدرسه!این اصلا منطقی نیست
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
درباره دگزامین متاسفانه اطلاعی ندارم،ولی تجربه ام رو درباره ریتالین توی تاپیک خوندی.نگران نباش.هستند بچه هایی که ریتالین بهشون سازگارمیشه.شما هم باید با شروع دارودرمانی خصوصا اوایلش باهاش زیاد صبوری کنی.دکتر اشرفی هم اول نوار مغزی میگیره.درباره پسرم من قبلش برده بودمش پیش خوشابی و اونم تشخیص بیش فعالی عدم تمرکز رو داده بود که اشرفی هم تایید کرد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
عسل جون این دکتراهمینن.البته خیلیاشونم خوبن ولی دک خوشابی برامنم زبادوقت نگذاشت وگفت اگه بازم پسرت اینکارا روبکنه دیکه نیازش راستش تو مرکزی هم که من پسرمو میبرن معمولا خوشابی رومعرفی نمیکنن منم نمیدونم ابن سری چیکارکنم چون من دبگه بپسرم رسپریدون ندادم اگه بخوام ببرمش مهمونی جایی بهش میدم جون رسپریدون که تمرکز نمیاره فقط بیحالش میکنه باکاردرمانی خیلی بهتربوده اول ازهمه بزرگتربن مشکلم این که حرف نمیزنه نمیدونم نانی جون این شربت پیراستامو بدم یانه نانی جون پسرتو بیقرار نمیکنه بهم بگو کی بهش میدی وچقدر وتاثیرش بعدازچنددقت مشخص میشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1202289&postID=47317325 سلام، به تاپیک نوروتراپی و بهبود بیش فعالی و عدم تمرکز سر بزنید،مطالب مفیدی در اختیارتان قرار خواهیم داد و هر سوالی در زمینه نوروتراپی و مخصوصا درمان نوروفیدبک در بیش فعالی و نقص توجه دارید پاسخگو شما عزیزان هستیم.
سلاااااااااااام دوستای گلم متاسفانه تو مهد کودک چایی ریخت رو پای پسرم درگیرش بودم و کلا موضوع بیش فعالیش رو فراموش کرده بودم خدا رو شکر خوب شده دیروز هم مرخصی بودم پیشش موندم فهمیدم بچم اصلا بیش فعال نیست فقط کمی توجه و بازی می خواد امروز هم پدرش پیششه خدا رحم کرد بهمون . خدا رو شکر به خیر گذشت از همه دوستان خوب و عزیزم ممنونم که جواب دادین و واقعا شرمنده که اصلا نرسیدم بیام بخونم نانی عزیزم وافپقعا ممنونم ازت زنبق جونم خیلی خیلی لطف کردی فدات شم . حتما امروز زنگ می زنم اگر داشته باشه می رم بگیرم تازه مامان اصلا استرس به خودت راه نده ایشالا که نیست فرناز جون منم پسرم رو یک سالی هست که می برم کاردرمانی بعد حرف دکتر خوشابی با اونا صحبت کردم گفتن اصلا پسرت بیش فعال نیست ما واقعا نمی دونیم چرا اینو گفته. گفتن اگر بیش فعال باشه ما نمی تونیم باهاش کار کنیم و خودمون می فرستیم روانپزشک پسرم آروم تو اتاق نشسته بود گفت شما به این بچه می گین بیش فعال؟!!! شهره جون دقیقا منم تعجب کردم مثلا روانپزشک کودکه اینقدر بد پسرم رو دعوا کرد فقط به این دلیل که رو صندلی نشست. آخه مگه به راحتی به بچه ای که نمی شینه به هر دلیل خستگی یا ... می گن بیش فعال چند ساعت معطل شده بودیم خسته شده بود بچه سومیسوووووووووووووی عزیییییییزم مرسییییییییییییییی ردوست خوب و مهربونم همیشه بهم آرامش و دلگرمی می دی عزیز دلم ولی ریتالین رو هرچی فکر کردم نمی تونم بهش بدم حالا اگر دگزامین رو پیدا کردم می دم اگر نه ریتالین و رییریدون هم نمی دم چون کاردرمانگرش می گه نیاز نداره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810