2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
سلام عسل جون من شهرستانم.کاردرمانی چه کارایی باهاش میکنه؟چن ساعت درروز؟میشه بیشتربگی؟بعد خودم نمیتونم خونه باهاش کارکنم؟پیش چه دکتری ببرمش واسه کاردرمانی؟بعد میشه علایمه پسرتو بگی وچن سالشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان سومیسو جون خداروشکر که الان پسرت وضعیت خوبی داره.. هر اختلالی چه اوتیسم چه بیش فعالی واسه مادر دردناکه.. ولی اوتیسم استرس بیشتری واسه خانواده ها داره اونم بیشتر بخاطر اینکه خیلی بد تو جامعه مطرح شده.. وگرنه هم اوتیسم طیف داره و هم بجه های بیش فعال همشون مثل هم نیستن و میشه شرایط بچه ها رو خیلی بهتر کرد با صبر و حوصله و تلاش.. عسل جون من دیروز رفتم قرص و خریدم... 50 تا دونه قرص 44000 تومن..یعنی دونه ای 880 تومن... دکتر گفت از یک جهارم شروع کن... صبح 1 چهارم دادم..الانم میخام یک چهارم بدم..یه ساعت دیگه کلاس گفتار داره..امیدوارم بهتر از دفه قبل باشه..هر چند به این زودی نمیشه منتظر نتیجه بود... راستی آزاد حساب شد و برگه از دفترجه دخترم نگرفت... بزارن اون برگه نسخه باشه تو دفترچش واسه دفه های بعدی؟ آخه قصدم این بود بدمش بیمه تکمیلی .. ممنونم بابت راهنماییهات.. حتما عمل میکنم ..فعلا منتظرم با دادن دارو چند جلسه از کلاسش بگذره ببینم تو کلاساش چطوری عمل میکنه...
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
ممنون عسل منم خیلی مقاومت کردم که دارو ندم ولی دیدم یه وقتا کاراش باعث پرخاشگری من و تنبیه بدنیش میشه واقعا یه وقتا دیوونم میکنه خیلی نحس و غرغروئه دیدم اگه بهش بدم عوارضش کمتره تا اینکه بخوام بزنمش اگه کسی راهنمایی دیگه ای برا من داره ممنون میشم
به نظر خودمم مشکلش خیلی با دارو حل نمیشه بیشتر رفتاردرمانی نیاز داره ولی دکتر خیلی راهنماییم نکرد و فقط یه کتاب معرفی کرد با بچه های بدقلق و نا آرام چه کنیم که اون هم بیشتر مربوط به روش های خود آرامسازیه که خیلی به درد دختر من نمیخوره چون روشهاش برای بچه های بزرگتره
حنانه جون اتفاقا یک پیر اورده بودت چندروز پیش توهمین نوسسع که من میرم اونم مشکلش عین پسرشمابود میگفت خیلی حرف میزنه و تمرکز نداره فعلا بهش گفتن بیا کاردرمانی وبازی درمانی مامانش راضی بود و میکفت چقدرجیزی یادگرفته .مامان دوتابچه پسرمنم مشکل رفتاری داره ولی الان خیلی بهترشده بنظرم اینجور بچه ها احتیاج به یک روانشناس دارن تابهت بگن چجوری باهاش برخورد بشه ولی من ازوقتی باهاش راه اومدم عین خودش بچه شدم یک تاینهای رو براش میذارم برا بازی واقعا بهترشده رفتاراش نربیش هم هیلی راضی بوده .فقط ننیدونم این قرص رسپریدون روصبح ها ادامه بدم چون بنظرم صبح ها تاثیری نداره وپسرمن خوبه بیشترشبا بدقلقی میونه ازطرفی میارسم بعش ندم دوتر خوشابی بگه چرابعش تدادی بنظرتون چکارکنن
شهره جان دکتر خوشابی کاملا با این موافقه که دارو طبق نظر مادر داده بشه و فیدبکی که می گیره منم گفتم نگران بودم دوز کمتر می دم ناراحت بشه ولی دکتر نه تنها ناراخت نشد بلکه گفت خوب کاری کردی چون خودت که باهاش هستی بهتر از هر کسی می دونی چکار کنی به نظرم همون شب فقط بهش بده اگر دیدی شبا هم بهتر شد باز کمتر کن دوزش رو
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
شهره جون و نانی جون پسرم اوایل یادمه زود به حرف اومد.یادمه زود کلمات ساده مثل مامان و بابارو گفت.حدودا یک سال بود.ولی بعد ناگهان ایست توی گفتار پیدا کرد.تا اینکه حدودا 4سالگیش بود که متوجه شدم باید پیگیری کنم و راه درمان رو شروع کردم.البته الان لکنت رو کمی داره.خصوصا وقتی بخواد با هیجان چیزی رو تعریف کنه.گذاشتم بعد از ماه رمضان ببرمش پیش دکترش و ببینم میتونم گفتاردرمانی رو شروع کنم.ولی خدارو شکر خیلی نسبت به قبل بهتر شده.جالبه وقتی ازش درس میپرسم یا شعر و قرآن رو از حفظ میخونه لکنت وجود نداره.باید برم دکتر و ببینم علتش چیه؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
خواهش عزیزم شهره جان پسرم 5 سال و سه ماهشه سومیسو جون به نظرم برای این موضوع نیاز نیست وقت و هزینه کنی ببریش دکتر. همونجا ک قبلا می بردیش کاردرمانی که مرکز توانبخشی بود ببرش گفتار درمانی مطوئن باش روشش همینه و سریع جواب می گیری موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
ممنونم عسل عزیزم.نمیدونم مشکل اصلیش توی گفتار چیه؟؟از وقتی داره میره ژیمناستیک خیلی تکلمش بهتر شده.چندروز پیش باهاش حرف زدم که چرا گاهی اینطوری حرف میزنی؟بهم گفت زبونم درست نمیگه!!! گفت قول میدم دیگه درست حرف بزنم.همینم شد تا وقتی به یاد قولش بود خیلی خوب و بدون لکنت حرف میزد.ولی وقتی باعجله میخواد حرف بزنه گاهی لکنت داره.باهات موافقم باید ببرمش همون گفتاردرمانی قبلیش.اگر همون مددکارای قبلیش باشند که چه بهتر.چون با پسرم آشنایی دارند.انشاالله به حق این شبهای عزیز تمام بچه های گل این تاپیک مشکلاتشون حل بشه.خدا بزرگه...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810